Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλιας: Τι δεν έδειξαν οι φωτογράφοι. Οι καλεσμένοι το πόσταραν [φωτο]

Τι έγινε στον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια πίσω από τις κάμερες των επίσημων φωτογράφων; Τι πόσταραν οι καλεσμένοι; Παρασκήνιο.

Πέρα από το απίστευτο ξεπούλημα του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια, οι καλεσμένοι πόσταραν πλήθος φωτογραφιών.

Ο γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια ήταν λαμπερός και έγινε αμέσως τρεντ. Και ενώ οι επίσημες φωτογραφίες των φωτογράφων έγιναν αμέσως viral, οι καλεσμένοι πόσταραν τις δικές τους στο instagram.

Η τελετή άρχισε λίγο μετά τις 18:00 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, με τους φίλους και τους συγγενείς να είναι παρόντες στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού. Όπως ήταν φυσικό, το Instagram γέμισε από τις φωτογραφίες τους και τις ευχές για τους νεόνυμφους.

Λίγη ώρα μετά από το γάμο, οι περισσότεροι καλεσμένοι είχαν να ανεβάσουν και από μία διαφορετική φωτογραφία με τη δική τους ξεχωριστή ευχή για το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη σχεδιάσε το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού και έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί της:

Η Ευγενία Μανωλίδου έλαμπε πιο πολύ και από τις λαμπάδες του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια:

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλης Ζούλιας, έγραψε: «The fashion pack at jenny@balatsinou @vkikilias wedding!!!»

Ο Στέλιος Παρλιάρος είχε ετοιμάσει τις δικές του «αλχημείες» για να γλυκάνει τους καλεσμένου και το ζευγάρι. Στην ανάρτησή του έγραψε: «Να ζήσετε @jennybalatsinou @vkikilias . Να έχετε μια γλυκιά ζωή. ✨#happycouple#happyday #happylife #sweetlove#sweetmoments #love#glykesalchimies_official#simpleandstylish #weddingday»

Η Ρούλα Σταματοπούλου που ήταν και η makeup artist της Τζένης Μπαλατσινού αποκάλυψε τα μυστικά του μακιγιάζ της νύφης.

View this post on Instagram

Roula's Diary: Να μας ζήσουν! 🙏🏻 💐 Χθες το απόγευμα, Κυριακή 16 Ιουνίου, η αγαπημένη μου Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια σε μία όμορφη τελετή στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το φυσικό αλλά και λαμπερό μακιγιάζ που κάναμε μαζί, στο www.roulastamatopoulou.com! ✨ . . . #roulasdiary #beautyteam #bridalmakeup #wedding #happy #blessed #beauty #mua #makeup #roulastamatopoulou #hair #hairstyle by @nicolasvill

A post shared by Roula Stamatopoulou (@roulastamatopouloucom) on

Ο Απόστολος Μητρόπουλος θέλησε να ευχηθεί στο ζευγάρι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του μαζί με τη νύφη, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Σήμερα 16/6/19 παντρεύτηκε η αγαπημένη μας φίλη @jennybalatsinou ⭐️ κάθε ευτυχία».

Διαβάστε ποιο το απίστευτο ξεπούλημα του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια για ψήφους και likes.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.