Γάμος Μπαλατσινού-Κικίλιας: Ξεπούλημα για ψήφους και likes. Καρέ-καρέ η ντροπή [φωτο]

Τι κρατάμε τελικά από τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια που ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην επικοινωνιακή του αξιοποίηση;

Έκπληξη προκάλεσε το τεράστιο επικοινωνιακό κύμα προβολής του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια από τους ίδιους τους νεόνυμφους.

Η αλήθεια είναι οτι περιμέναμε μια διακριτική κάλυψη του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια από το ζευγάρι και τα μέσα τους, στα πλαίσια του ότι η νύφη είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών, ενώ ο γαμπρός είναι υποψήφιος βουλευτής εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας.

Όμως συνέβη το αντίθετο. Η όλη επικοινωνιακή αξιοποίηση του γεγονότος έκανε τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια να μοιάζει με προεκλογική εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα με αρκετή αστερόσκονη εγχώριας σόουμπιζ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν το γάμο, Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας μας βομβάρδισαν μέσα από τα social media με κάθε δυνατή λεπτομέρεια, όπως το ξύρισμα του γαμπρού ή τα νυφικά παπούτσια της νύφης.

View this post on Instagram

Ήρθε η ώρα @jennybalatsinou ❤️

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Στη συνέχεια, πλήθος φωτογραφιών διοχετεύτηκαν από το ζευγάρι στα μίντια έτσι ώστε να μη χάσουμε κανένα καρέ του μυστηρίου. Όχι απλά, μία – δυο φωτογραφίες για την εξυπηρέτηση ενός άρθρου για τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια, αλλά δεκάδες φωτογραφίες, όρθιες, στο πλάι, με φιλιά, χωρίς φιλιά, μιλάμε για ολόκληρο άλμπουμ:

Φυσικά, τονίστηκε ο ρόλος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφίας Γαβριήλ, που πάντρεψε το ζευγάρι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζεται προσωπικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι ο Βασίλης Κικίλιας βάζει υποψήφιος στην Αθήνα και η γνώμη της Εκκλησίας φέρνει πολλούς ψήφους:

Και φυσικά το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού από τον οίκο Zeus & Dione, τον οίκο μόδας της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία και ήταν παρούσα στο γάμο.

Γιατί η Μαρέβα είναι σύζυγος του Κυριάκου και ο Κυριάκος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός που θα κάνει υπουργό τον Βασίλη Κικίλια. Τι, όχι;

Ακόμα και μετά τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια, Τζένη και Βασίλης φρόντισαν να ποστάρουν στο instagram πόσο αγαπά ο ένας τον άλλον, σε περίπτωση που κάποιοι δεν είχαν δει τα προηγούμενα ποστς:

View this post on Instagram

Σ’αγαπώ!

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

View this post on Instagram

Η γυναίκα μου❤️

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Τελικά, μήπως όλα στον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια ήταν υπερβολικά προσεκτικά σχεδιασμένα; Ο προεκλογικός αγώνας πάντως του Βασίλη Κικίλια ξεκίνησε και μάλιστα καλπάζει για την πρώτη θέση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια και ποια διάσημη έπιασε την ανθοδέσμη της Μπαλατσινού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.