Απίστευτη παντόφλα από Μαρίνα Πατούλη – Σία Κοσιώνη: Τι είπαν για Μπακογιάννη, Πατούλη [video]

Τι είπε η Μαρίνα Πατούλη στη Σία Κοσιώνη on air; Τι απάντησε η ξανθιά σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη;

Η Μαρίνα Πατούλη εξέπληξε τους πάντες όταν μιλήσε προσωπικά στη Σία Κοσιώνη.

“Ως σύζυγος κι εσύ, θέλω να σε συγχαρώ για την επιτυχία του Κώστα Μπακογίάννη” είπε η Μαρίνα Πατούλη on air στη Σία Κοσιώνη.

Η Σία Κοσιώνη σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου, αλλά ως δημοσιογράφος τον περιμένω στη γωνία έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε».

“Εμείς οι γυναίκες πρέπει να κρατάμε ισορροπίες” ανταπάντησε η Μαρίνα Πατούλη, που σήκωσε θύελλες με την απόφαση της να δηλώσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αμαρουσίου, κόντρα στον άντρα της, την οποία απέσυρε τελικά.

Πολλοί χρήστες στο twitter σχολίασαν φυσικά οτι άρχισε ήδη η παντόφλα:

Λίγο νωρίτερα, με το που συνδέθηκε η Σία Κοσιώνη με το περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στο παράθυρο έγινε πανικός. “Πραγματικά νομίζω ότι δεν βγάζει νόημα, να πάμε κάπου αλλού”!

«Πάμε να συνδεθούμε με το εκλογικό κέντρο του κ. Μπακογιάννη», είπε με πολύ σοβαρό ύφος η Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς. Η σύνδεση αυτή, όμως, δεν ήταν συνηθισμένη…

Με το που άνοιξε το τηλεοπτικό παράθυρο, οι ντουντούκες κάλυψαν τα πάντα! Ο δημοσιογράφος μιλούσε δίχως να ακούγεται. «Δυσκολευόμαστε πολύ να σε ακούσουμε. Αν ξαναρχίσει η ντουντούκα θα καταλάβω πράγματι ότι βλέπουν ΣΚΑΪ», είπε γελώντας η παρουσιάστρια και όντως, έβλεπαν ΣΚΑΪ.

Οι ντουντούκες άρχισαν ξανά και η Σία Κοσιώνη χαμογελαστή και αμήχανη είπε: «Πραγματικά νομίζω ότι δεν βγάζει νόημα, να πάμε κάπου αλλού»!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.