Κοσμάς Κακούρης: “Εξαφανίστηκε μετά από καβγά και φώναζε βοήθεια…”. Όλο το παρασκήνιο, αποκαλύψεις

Ποιες οι αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 20χρονου Κοσμά Κακούρη;

Ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του 20χρονου Κοσμά Κακούρη, κι ένας σοβαρός καβγάς, όπως φαίνεται, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από το σπίτι του στον «Κάμπο» Καβροχωρίου της Κρήτης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με το cretalive.gr από το Σάββατο, λίγες ώρες, δηλαδή, μετά την εξαφάνιση κι ενώ είχαν αρχίσει οι έρευνες με τη βοήθεια και πολιτών που προθυμοποιήθηκαν για να βρεθεί ζωντανό το παιδί, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι κάπου κρύβεται.

Μετά τον καβγά, ο Κοσμάς Κακούρης έφυγε από το σπίτι και δεν πήρε τίποτα μαζί του, ούτε καν το κινητό, μια κίνηση που προβλημάτισε πολύ τους οικείους του.

Στις 5 το πρωί όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ο 20χρονος φώναζε κατά πληροφορίες «μπαμπά… μαμά, βοήθεια!».

Η εκτίμηση είναι ότι ο 20χρονος είχε πανικοβληθεί με το δύσβατο και άγνωστο σημείο στο οποίο βρισκόταν να επιβαρύνουν την ήδη άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.

Τελικά, το γεγονός πως δεν είχε απομακρυνθεί πολύ μακριά από το σπίτι του και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της εξαφάνισης του δεν έκανε δεύτερες, αρνητικές σκέψεις, ίσως ήταν το “κλειδί” για να βρεθεί ζωντανός έστω και βαριά καταπονημένος, ο 20χρονος Κοσμάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.