Κοσμάς Κακούρης, εξελίξεις: Ποιος ο απίστευτος λόγος που εξαφανίστηκε. Μυστήριο τηλεφώνημα

Γιατί εξαφανίστηκε ο Κοσμάς Κακούρης;

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη καθώς εντοπίστηκε, τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6), σε αγροτική περιοχή στο Καβροχώρι

«Μπαμπά… μαμά, βοήθεια!», φώναζε ο 20χρονος Κοσμάς, ζητώντας βοήθεια καθώς είχε εγκλωβιστεί σε δύσβατο και άγνωστο για αυτόν σημείο, γεγονός που επιβάρυνε την ήδη άσχημη ψυχολογική του κατάσταση, σημειώνει το cretalive.gr.

Το γεγονός πως δεν είχε απομακρυνθεί πολύ μακριά από το σπίτι του και τις κρίσιμες πρώτες ώρες της εξαφάνισης του δεν έκανε δεύτερες, αρνητικές σκέψεις, ίσως ήταν το «κλειδί» για να βρεθεί ζωντανός έστω και βαριά καταπονημένος ο νεαρός, προσθέτει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα τηλεφώνημα με τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του κι ένας σοβαρός καυγάς, έπαιξαν όπως φαίνεται, καθοριστικό ρόλο για να πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι του, χωρίς να πάρει καν το κινητό του τηλέφωνο μαζί.

Ο εντοπισμός του Κοσμά

Ο 20χρονος εντοπίστηκε χωρίς εμφανή σημάδια τραυματισμού, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η συμμετοχή της 3ης ΕΜΑΚ στις έρευνες, με ένα όχημα, δύο υπαλλήλους, ένα διασωστικό σκύλο και Drone απέδωσε καρπούς, καθώς στις 05.20 τα ξημερώματα, ο νεαρός εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Καβροχώρι, σώος.

Ο 20χρονος δεν έφερε εμφανή σημάδια τραυματισμού, ωστόσο προληπτικά παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.