ΝΔ: Νέα προκλητική δήλωση για 7ημερη εργασία. “Αφήνουμε τους εργαζόμενους να…” Σάλος

Ποια υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε νέα προκλητική δήλωση για 7ημερη εργασία;

Η υποψήφια βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας, Κατερίνα Πατσογιάννη, βρέθηκε σε δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Alpha και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις επίμαχες δηλώσεις του προέδρου του κόμματός της, για την 7ήμερη εργασία.

Θηβαίος: Είναι θέμα πολιτισμού να μην ισχύει η 7ήμερη εργασία

«Ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε 7ήμερη εργασία, μιλάμε για 7ήμερη λειτουργία μιας επιχείρησης», υποστήριξε αρχικά η κ. Πατσογιάννη, με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Θηβαίο, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο πάνελ να της επισημαίνει ότι η 7ήμερη λειτουργία δεν είναι κάτι καινούργιο, ισχύει εδώ και δεκαετίες.

Εκείνη ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Μιλάμε για τη δυνατότητα όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα». Ο κ. Θηβαίος από την άλλη υποστήριξε εκείνη την ώρα πως το να μη δουλέυουν οι εργαζόμενοι 7 ημέρες «είναι θέμα πολιτισμού, είναι θέμα επιβίωσης, είναι θέμα παιδείας, είναι κατακτημένα πράγματα αυτά».

Η κ. Πατσογιάννη επέμεινε λέγοντας: «Επειδή ούτως ή άλλως αυτό συμβαίνει, αν αυτό το δεχθεί οποιοσδήποτε θέλει να μπει σε αυτή την λογική εργασίας, γιατί να του το απαγορεύουμε; Θέλουμε να αφήσουμε λίγο πιο ελεύθερους τους ανθρώπους, να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.