Πάνος Ζαρλας: Γιατί η οικογένεια αλλάζει μέρα κηδείας, τι συμβαίνει

Γιατί άλλαξε η μέρα της κηδειας του Πάνου Ζάρλα;

Σε ηλικία 28 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Πάνος Ζάρλας.

Το χαμογελαστό παιδί, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Power Of Love», σκοτώθηκε ακαριαία όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο Ζάρλα και να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

Κι ενώ αρχικά έγινε γνωστό πως η κηδεία του άτυχου νέου θα γινόταν τη Δευτέρα στις 3 Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου, τελικά τα πλάνα της οικογένειας άλλαξαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.