Καλλιθέα: Αυτός είναι ο ράπερ που πουλούσε ναρκωτικά σε παιδιά. Αποκαλύψεις [φωτο]

Ποιος ο ράπερ που πουλούσε ναρκωτικά σε παιδιά στη Καλλιθέα;

Γνωστός Έλληνας ράπερ με απήχηση στους νεαρούς συνελήφθη για πώληση ναρκωτικών σε ανήλικους. Στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ουσιών αλλά και όπλα.

Ο ράπερ που κάνει θραύση στις νεαρές ηλικίες, μέσω των social media, αποδείχτηκε ότι τα βίντεο στο youtube και τα τραγούδια ήταν απλά βιτρίνα, ώστε να πουλά ναρκωτικά και συγκεκριμένα χασίς.

Το «καμπανάκι» για την αστυνομία χτύπησε όταν σε βίντεο του ο ράπερ έλεγε πόσο ευεργετική είναι η χρήση του χασίς. Άρχισαν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες του ράπερ στην Καλλιθέα και αντιλήφθηκαν μεγάλη κίνηση από νεαρά άτομα, που όπως διαπιστώθηκε πήγαν εκεί για να αγοράσουν ναρκωτικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=bWUo8SxoEAE

Μαρτυρία «φωτιά» – Ραγδαίες εξελίξεις

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ράπερ, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινεί ναρκωτικά, το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα.

Αφού απολογήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αφέθηκε ελεύθερος ο 35χρονος μουσικός και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Έκανε λόγο για στόχευση από ανταγωνιστές του και ότι ο ίδιος επιδίδεται σε ακτιβιστική δράση υπέρ της φαρμακευτικής κάνναβης. «Δόθηκε μια ψευδής πληροφορία για μένα, οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, βρήκαν και μια μικροποσότητα κάνναβης η οποία ήταν για προσωπική μου χρήση. Αντίπαλοι, ανταγωνιστές θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου, ξέρω ποιοι είναι», είπε ο 35χρονος ράπερ.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=CYXQvSVVuf0

Με την κατηγορία ότι διακινεί ναρκωτικά συνελήφθη 35χρονος ράπερ. Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα, σύμφωνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού του ΑΝΤ1.

Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο που πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να μιλάει για την κάνναβη και τις ευεργετικές της δυνατότητες. «Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Μετά από έρευνα στην οικία του στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-160,7- γραμμάρια κάνναβης
-0,9- γραμμάρια κοκαΐνης
-2,4- γραμμάρια άγνωστης ουσίας
-2- αεροβόλα περίστροφα
αεροβόλο πιστόλι
συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
φορητός ασύρματος
-6- τρίφτες κάνναβης
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-5- αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
-2- Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.