Πτολεμαΐδα Τροχαίο: Σοκάρει ο ποδηλάτης. Πώς σώθηκε, “Άκουγα ουρλιαχτά και…”

Τι δήλωσε ο ποδηλάτης για το Τροχαίο στη Πτολεμαΐδα;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία στην Πτολεμαΐδα, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο φοιτητές.

Συγκλονίζουν τα λόγια των ποδηλατών που διασώθηκαν από το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/06).

Μας «πήρε παραμάζωμα», λέει ένας εκ των τραυματιών στην κάμερα του Alpha περιγράφοντας την συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης.

«Ξαφνικά βλέπω ένα αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, να μας εμβολίζει όλους. Εμένα με βρήκε πιο χαλαρά… Το μόνο που άκουγα ήταν ουρλιαχτά», αναφέρει στον Alpha ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που σώθηκε από θαύμα.

Δείτε το βίντεο:

Συντετριμμένοι οι γονείς:

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 24χρονου Γιώργου Μίλτση και του 25χρονου Γιώργου Πράσσου, οι οποίοι σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 62χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τους χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους.

Η μητέρα του 24χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τελευταία φορά που τον είδε ζωντανό. Ήταν το πρωί, όπως είπε, λίγο πριν ξεκινήσει για την προπόνησή του. Ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος, την αποχαιρέτησε και ξεκίνησε να συναντήσει τους υπόλοιπους φίλους του.

Η ίδια έμαθε τα φρικτά νέα όταν την κάλεσαν από την Τροχαία και κατέρρευσε όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι το παιδί της κατέληξε.

«Το έφαγαν το παιδί»

Ο πατέρας του 25χρονου, μίλησε για το παιδί του στον ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας το ως ένα παιδί με όνειρα, που λάτρευε τον αθλητισμό και διέπρεπε σε αυτόν. Μάλιστα ανέφερε ότι σήμερα θα έπαιρνε και το πτυχίο του από τη Γεωπονική Σχολή και ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ακούστε τον τραγικό πατέρα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.