Βικτώρια Καρύδα: Γιατί έφυγε εσπευσμένα στο εξωτερικό. Κακή ψυχολογία, έκτακτο ταξίδι

Γιατί η Βικτώρια Καρύδα έφυγε εκτάκτως για το εξωτερικό;

Εσπευσμένα στο εξωτερικό βρέθηκε η Βικτώρια Καρύδα.

Το όμορφο μοντέλο, όπως είχε δηλώσει και πρόσφατα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν έχει κάποιο κοντινό της πρόσωπο στην Ελλάδα, εκτός από την κουμπάρα της.

Η ίδια, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι σε πολύ κακή ψυχολογία μετά τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της συζύγου Γιάννη Μακρή και την ήδη φορτισμένη διάθεσή της, κάνει ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι νιώθει μόνη…

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να ξεφύγει για λίγο από όλους και από όλα, η Βικτώρια Καρύδα ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία, όπου ζει μόνιμα η αδελφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βικτώρια Καρύδα, έχει επισκεφτεί ειδικό και ο ίδιος την συμβούλευσε να φύγει εκτός Ελλάδος, όπου δεν την γνωρίζει κανείς και δε θα την ρωτάει κανείς για το άσχημο περιστατικό που σημάδεψε το παρελθόν της.

Η Βικτώρια Καρύδα, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό εμβληματικό και παραμυθένιο κάστρο Hohenzollern της γνωστής πρωσική δυναστείας που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα νότια της Στουτγάρδης, την πρωτεύουσα του κράτους της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Η ίδια, γοητεύτηκε από το ιστορικό κάστρο και μοιράστηκε μαζί μας εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το κάστρο αυτό γκρεμίστηκε και ξαναχτίστηκε δυο φορές, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι φιλοξενεί το στέμμα του βασιλιά της Πρωσσίας αλλά και αμύθητης αξίας έργα τέχνης.

Η Βικτώρια λοιπόν, θα γεμίσει τις μπαταρίες της και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, όταν η ίδια κρίνει ότι είναι έτοιμη για επιστροφή στην δύσκολη καθημερινότητά της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.