Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννης, Μιχαηλίδου χλιδάτες διακοπές στη Τζιά: Ποιος εφοπλιστής τα πλήρωσε. Κακές συνήθειες

Ποιος εφοπλιστής πλήρωσε τις χλιδάτες διακοπές στη Τζιά των Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη και Μιχαηλίδου;

Οι κυβερνήσεις μπορεί να πέφτουνε αλλά κάποιοι πράγματα δεν αλλάζουν. Και αυτά είναι οι αδυναμίες στην τρυφηλή ζωή και στις απολαύσεις που αυτές προσφέρουν. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Σύμφωνα με το newsbreak.gr υπουργοί του Μητσοτάκη πέρασαν Σαββατοκύριακο χλιδής και καλοπέρασης στην Τζια παρέα με εφοπλιστή.

Η Τζιά είναι ένα νησί που το επιλέγουν και πολλοί σκαφάτοι, μια και από τη μια μένουν στο απυρόβλητο, καθώς δεν είναι και Μύκονος, από την άλλη μπορούν να αφήνονται χαλαρά στις απολαύσεις γευστικές και όχι μόνο που τους προσφέρονται και μάλιστα χωρίς να τους στοιχίζουν μια περιουσία.

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ είναι ίσως το πιο διάσημο εστιατόριο – ταβέρνα στη Τζιά, τόσο επειδή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στο Βουρκάρι (ακριβώς μπροστά από την προβλήτα) όσο και για το πολύ καλό φαγητό του και δη τις αστακομακαρονάδες.

Είναι αγαπημένο στέκι των “σκαφάτων” (οι οποίοι συνήθως αράζουν το σκάφος τους ακριβώς μπροστά) αλλά και σημείο συνάντησης όλων των επισκεπτών της Τζιάς.

Είναι τέτοια η ποιότητα του που για να βρεί τραπέζι κάποιος ειδικά τις μέρες και ώρες αιχμής, πρέπει να έχει κλείσει μέρες πριν.

Κυριακή μεσημέρι, πρώτο τραπέζι πίστα, στον Αρίστο, δυο Υπουργοί της νέας κυβέρνησης, ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες εφοπλιστές με σημαντικές επενδύσεις σε ακίνητα στο νησί και μια νεαρή μελαχρινή κυρία την οποία δεν αναγνώρισε ο αυτόπτης μάρτυρας μας.

Συγκεκριμένα η ωραία συντροφιά αποτελείτο από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, (Αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τα ευρωπαϊκά θέματα) τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, (Υφυπουργός Αρμόδιος για Θέματα Μεταφορών) καθώς και την μελαχροινή κυρία που, σύμφωνα με τις περιγραφές ,έμοιαζε …σατανικά με την κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου (Υφυπουργός Αρμόδια για Θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και την οποία οι φήμες φέρουν να διατηρεί σχέση με τον υφυπουργό.

Μαζί τους ο εφοπλιστής κ. Γιώργος Προκοπίου ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα των τριών νεοεισελθόντων στην κυβέρνηση πολίτικων.

Δεν ξέρουμε αν οι τρεις υπουργοί , κουράστηκαν από τις 4 πρώτες μέρες στα νέα καθήκοντα τους και θέλησαν να βρεθούν σε πιο χαλαρά μέρη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον δεν κατάλαβαν την παραίνεση του πρωθυπουργού για δουλειά και ταπεινότητα.

Μια παραίνεση που ο ίδιος κάνει ήδη πράξη μεταβαίνοντας με το πλοίο της γραμμής στην Τήνο , για μια μέρα και ,όπως γίνεται αντιληπτό , για λόγους θρησκευτικής κατάνυξης. Και καλά , το ζευγάρι και νέο είναι και άπειρο.

Ο Μίλτος όμως πως την πάτησε; Ο οποίος μάλιστα έκανε και μια βόλτα από το Kayak της περιοχής για να γλυκαθεί. Το ζεύγος δεν είχε ανάγκη. Μέσα στα μέλια γαρ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.