Αίγιο, ανοίγουν στόματα: Πού ήταν ο 28χρονος. Εργαζόμενη μπαρ “είχε πιει, δεν μπορούσε να…”

Πού βρισκόταν ο 28χρονος πριν σπείρει τον θάνατο στο Αίγιο;

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκαν χθες το απόγευμα στο Αίγιο η 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγόνι της που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού τους παρέσυρε και τους σκότωσε.

Τραγικά πρόσωπα οι γονείς του μικρού Γιαννάκη και ο αδερφός του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την πόρτα τους.

«Ζητώ ως μάνα συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων»

Η μητέρα του οδηγού ήταν εκείνη που, μαζί με τον άλλο της γιο, τον έπεισαν να παραδοθεί στην αστυνομία.

Το εξοχικό τους σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας στο Αίγιο. Δεν μπορούσε, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι ως οικογένεια .Το παιδί είναι συντετριμμένο. Μου έλεγε «ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων». Στη θάλασσα το παιδί είχε πάει με αυτοκτονικές διαθέσεις.

Τον μαζέψαμε με τον αδερφό του από την παραλία και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Όταν είδα τα θύματα στο ασθενοφόρο μου ήρθε λιποθυμία. Ζητώ ως μανά συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων.

«Ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν το τροχαίο δυστύχημα»

Την ίδια ώρα οι μαρτυρίες σοκάρουν. Μια εργαζόμενη σε παραλιακό μπαρ της περιοχής περιγράφει στο Star σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός πριν την τραγωδία.

«Ήρθε από εδώ μαζί με την κοπέλα του και καθίσανε στο μπαρ. Έκαναν μπάνιο. Κάθισαν στο μπαρ και όντως καταναλώσανε αλκοόλ. Η κοπέλα όχι τόσο.

Ο 28χρονος πάνω από τρία ποτά. Από τα λεγόμενα των συναδέλφων μου δεν ήταν ικανός να οδηγήσει. Έφυγε από το μπαρ με τη μουσική στη διαπασών ενώ το αυτοκίνητο σπινιάριζε».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δείξουν πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ο 28χρονος πριν παρασύρει τη γιαγιά και τον μικρό Γιαννάκη.

Οι εκθέσεις της Τροχαίας θα δείξουν και με τι ταχύτητα έτρεχε.

«Δεν προσπάθησα να το σκάσω. Έπαθα σοκ, ήθελα να πεθάνω»

Η 20χρονη φίλη του είναι σε κατάσταση σοκ και έχει καταθέσει ελάχιστα πράγματα στην Αστυνομία. Εναντίον του 28χρονου δεν έχει ακόμα ασκηθεί δίωξη.

Όπως ισχυρίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προσπαθεί και ο ίδιος να καταλάβει πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Ζητάω συγγνώμη. Είμαι συντετριμμένος. Έχω υποστεί κρίση πανικού. Ουδέποτε προσπάθησα να το σκάσω. Έπαθα σοκ, ήθελα να πεθάνω.

Δείτε μετά το 1:00.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.