Αμαλία Μεγαπάνου: Ποια η γυναίκα με την οποία σύγκρινε τη Μαρέβα ο Ζούλιας αποθεώνοντας τη [φωτο]

Γιατί ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παρομοίωσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη με την Αμαλία Μεγαπάνου; Τι της είπε η Μπριζίτ Μακρόν;

Μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποίησε χθες η Μαρέβα Μητσοτάκη, συνοδεύοντάς τον στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη συνάντησή του με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Και μπορεί οι δύο άνδρες να είχαν μια σημαντική ατζέντα, ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η εμφάνιση των δύο Πρώτων Κυριών, με την ανανεωμένη Μπριζίτ Μακρόν που φορούσε μια κλασική και ασφαλή επιλογή, ένα μπεζ φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες και τη Μαρέβα Μητσοτάκη με ένα ριγέ παντελόνι και κόκκινο πουκάμισο με φιόγκο.

Η Μπριζίτ Μακρόν με τη Μαρέβα Μητσοτάκη

Η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια και η σύγκριση με την Αμαλία Μεγαπάνου

Βέβαια, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ενδυματολογική της επιλογή που ήταν «χαλαρή», όπως συνηθίζει η κυρία Μητσοτάκη.

Και φαίνεται πως αυτό ενόχλησε τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ο οποίος θέλησε να πάρει θέση στη διαμάχη, συγκρίνοντάς την μάλιστα με την Αμαλία Μεγαπάνου και τονίζοντας πως μετά από αυτήν ήρθε το χάος, με όλες τις Πρώτες Κυρίες να είναι κάτω του μετρίου και τη Μαρέβα Μητσοτάκη να έρχεται να δώσει μια νέα πνοή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια

«η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

Μετα την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς …

ολες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ…

κατι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλιστες και συμβουλους …γιατι το στυλ οπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει καποιος …

το εχεις η δεν το εχεις …

Αυτες οι δυο πρωτες κυριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρισεις γιατί αυτος δεν είναι ο λογος του ποστ…

Εχουμε δει πολλά…μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά…μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό…and that’s her big credit…

Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος καταλαβε καταλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεια και παυλα …και όχι μόνον…αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ…

και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση….
#αυταταολιγα#very2020firstlady

View this post on Instagram

Λοιπόν… η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini. Μετα την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς … ολες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κατι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλιστες και συμβουλους …γιατι το στυλ οπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει καποιος … το εχεις η δεν το εχεις … Αυτες οι δυο πρωτες κυριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρισεις γιατί αυτος δεν είναι ο λογος του ποστ… Εχουμε δει πολλά…μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά…μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό…and that’s her big credit… Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος καταλαβε καταλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεια και παυλα …και όχι μόνον…αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ… και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση…. #αυταταολιγα #very2020firstlady

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

Τι είπε η Μπριζίτ Μακρόν για την Μαρέβα Μητσοτάκη

Στην καλή σχέση που ανέπτυξαν η Μπριζίτ Μακρόν με τη Μαρέβα Γκραμπόφκσι κατά την παρουσία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων την Πέμπτη αναφέρεται η γαλλική έκδοση του περιοδικού Gala επιλέγοντας ως τίτλο «η καλή φίλη της Μπριζίτ Μακρόν με την οποία έχει πολλά κοινά».

Το περιοδικό μεταφέρει πληροφορίες για τη συνάντηση των δύο πρώτων κυρίων σημειώνοντας ότι μίλησαν για τα κοινά τους ενδιαφέροντα: τα θέματα εκπαίδευσης τα οποία η Μπριζίτ Μακρόν έχει κάνει πρώτη της προτεραιότητας μετά την άφιξή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων αλλά και την αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ήταν τόσο καλό το κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών ώστε, σύμφωνα με το Gala, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας μετά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Για άλλη μια φορά η πρώην καθηγήτρια απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της πολιτικής και ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες του ρόλου της» σημειώνει για την πρώτη κυρία της Γαλλίας το περιοδικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.