Απίστευτο στην Αμαλιάδα: Γιατρός πέθανε λάθος άνθρωπο και πήρε… Σοκαρισμένοι συγγενείς

Τι απίστευτο έκανε γιατρός από την Αμαλιάδα;

Ένα μακάβριο λάθος έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου στην Αμαλιάδα, καθώς «πέθαναν» λάθος άνθρωπο.

Οπως κατήγγειλε συνταξιούχος αστυνομικός, γιατρός του νοσοκομείου, αναγνώρισε το πρόσωπό του στο πρόσωπο νεκρού άντρα που έφτασε από την Κουρούτα.

Ο γιατρός το ανακοίνωσε μπροστά σε γνωστούς και φίλους, με αποτέλεσμα εκείνοι να καλούν στο τηλέφωνο την σύζυγό του «θανόντα» για συλλυπητήρια.

Το ευτυχές για τη «χήρα» ήταν το γεγονός ότι όταν την κάλεσαν για να τη συλλυπηθούν ο άντρας της, που χαίρει άκρας υγείας, βρισκόταν δίπλα της.

Η σύζυγος του Πέτρου Λίλου, είπε στο ilialive, πως αυτό που συνέβη είναι τραγικό.

«Αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου, την ώρα που με καλούσαν στο τηλέφωνο για να με συλλυπηθούν για το χαμό του, δεν ξέρω που θα ήμουν τώρα.

Μέχρι και πρώην συνάδελφοι του άντρα μου που έμαθαν αυτό που είπε ο γιατρός, έβαλαν τα κλάματα γιατί ήταν φίλοι και έκαναν πόση ώρα να τους συνεφέρουν και να τους πουν πως ο άντρας μου ζει.

Αυτή την ώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω και να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη, όμως θα κινηθούμε ανάλογα για να ζητήσουμε ευθύνες».

Σχετική ανάρτηση στο facebook έκανε κι ο «θανών», ξεμπροστιάζοντας γιατρό και νοσοκομείο για την μακάβρια γκέλα, ενημερώνοντας παράλληλα συγγενείς και φίλους ότι είναι ζωντανός…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.