Αστροφυσικός Ικαρία: Τι μήνυμα έστειλε στο σύντροφο της δευτερόλεπτα πριν πεθάνει. Σοκ

Τι μήνυμα έστειλε η αστροφυσικός, που έχασε την ζωή της στην Ικαρία, στον σύντροφο της;

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, με την 34χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο σε χαράδρα, κοντά στον οικισμό Κεραμέ, όπου διέμενε.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι άρχισε το πρωί της Δευτέρας (05/08) και έλαβε τέλος το απόγευμα της Τετάρτης με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε από τον Ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, ο οποίος εξέτασε το πτώμα της 34χρονης αστροφυσικού και διαπίστωσε πως ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και προήλθε λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό των διασωστών ήταν ο σύντροφος της 34χρονης, ο οποίος προσπαθούσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τις έρευνες.

Στις συνομιλίες που είχε, όμως με τους διασώστες, αποκαλύφθηκε πως είχε λάβει στο κινητό του το στίγμα με την τοποθεσία στην οποία βρισκόταν η άτυχη τουρίστρια προτού χάσει τη ζωή της.

Την ώρα που η γυναίκα ανέβαινε τις απότομες πλαγιές της περιοχής έστειλε μέσω Facebook στον Κυριάκο ένα μήνυμα με την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν ώστε να δεχθεί τα συγχαρητήριά του για το επίτευγμά της.

Δυστυχώς, όμως για την ίδια τα στίγματα του Faceboοk παραμένουν ενεργά μονάχα για 60 λεπτά, με αποτέλεσμα το μήνυμα να έχει διαγραφεί όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, τέσσερις ώρες μετά.

«Μας είπε ότι η κοπέλα έφυγε το πρωί για τρέξιμο και μας εξήγησε πως συνήθως επιλέγει δύσβατα και περίεργα μονοπάτια. Μας έδειξε και ένα στίγμα του που είχε στείλει νωρίς το πρωί αλλά είχε λήξει.

Αυτά τα locations μέσω Facebook διαρκούν 60 λεπτά. Μετά δεν θυμόταν ακριβώς το σημείο και μας έστειλε στο περίπου», αναφέρει στο Έθνος μέλος της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ της Ικαρίας, Βαγγέλης Κριαράς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.