Δολοφονία Καβάλα: Στο φως η πραγματικά αλήθεια. “Φώναξε καριόλ@ σε σκότωνω επειδή…” Σοκ, ανατροπή

Γιατί συνέβη πραγματικά η δολοφονία στη Καβάλα;

Μία συγκλονιστική μαρτυρία παραθέτει η σύζυγος του 42χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός μαζί με τη μητέρα στην Χρυσούπολη Καβάλας, όταν ο γείτονάς τους κατά τη διάρκεια καυγά, τους αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα.

Η ίδια ήταν μπροστά στη διπλή δολοφονία και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς συνέβη το μοιραίο, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου.

Όπως ισχυρίστηκε, ο δράστης αν και ήταν παιδικοί φίλοι με τον σύζυγό της, το τελευταίο διάστημα τους δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, μετά τη δολοφονία, όπως είπε, ήταν ψύχραιμος.

Τι ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος:

Την ώρα που η πεθερά μου έβγαζε τα σκουπίδια, ο κατηγορούμενος έβγαλε μία κραυγή κοροϊδεύοντάς την επιδεικτικά και εσκεμμένα . Ο άνδρας μου πήδηξε τον φράχτη και ζήτησε από τον Π. με ήρεμο τόνο να σταματήσει όλη αυτή η συμπεριφορά σε βάρος της οικογένειας μας .Η πεθερά μου αντιδίκησε με τη μητέρα του δράστη, η οποία και χτύπησε την πεθερά μου με μία σφουγγαρίστρα στο κεφάλι.

Η πεθερά μου πήγε να καλέσει την αστυνομία, ο Π…είπε και αυτός ότι θα καλέσει αστυνομία και βγήκε με μια καραμπίνα. Σκότωσε τον άνδρα μου,γύρισε σε μένα και στη συνέχεια στην πεθερά μου. Φώναξε καριόλ@ και την πυροβόλησε.Τα ανήλικα παιδιά μου είδαν όλη τη σκηνή της δολοφονίας από το μπαλκόνι του σπιτιού μας

Προφυλακιστέος ο 42χρονος δράστης:

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Εύχομαι να μην είχε συμβεί τίποτα» φαίνεται να είπε στον ανακριτή, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων του.

Μετά την απολογία του, ο 42χρονος πήρε το δρόμο προς τις φυλακές καθώς με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ήδη ο συνήγορός τους ζήτησε στο πλαίσιο της εν εξελίξει ανάκρισης να εξεταστούν πέντε μάρτυρες, όλοι γείτονες θυμάτων και θύτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.