Τραγωδία με ελικόπτερο, Πόρος: Ποιοι οι 2 Ρώσοι που σκοτώθηκαν μαζί με Νίκο Καρυστινό. Πασίγνωστοι [φωτο]

Ποιοι οι δυο Ρώσοι που σκοτώθηκαν με το ελικόπτερο στον Πόρο;

Τρεις νεκροί ο απολογισμός της ανείπωτης τραγωδίας στον Πόρο, με το ελικόπτερο που συνετρίβη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 20.08.2019.

Ο ένας, ήταν ο Έλληνας πιλότος, Νίκος Καρυστινός, ο οποίος είχε «γράψει» πάνω από 7.000 ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία και είχε αναλάβει να μεταφέρει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος δύο Ρώσους πολίτες.

Εκείνοι, είχαν την ίδια τραγική τύχη με τον Νίκο Καρυστινό και πλέον ρωσικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στο «φως» της δημοσιότητας το ποιοι ήταν οι Ρώσοι που πέθαναν όταν το ελικόπτερο συνετρίβη.

Πρόκειται για τους Mikhail Abramov και Davel Akolinin.

Οι πληροφορίες για τον πρώτο είναι αρκετές, ενώ σαφώς λιγότερες έως… ελάχιστες μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για τον δεύτερο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μέσα ενημέρωσης από την Ρωσία, ο Mikhail Abramov ήταν επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, δημιουργός του πρώτου ιδιωτικού μουσείου εικόνων και τέχνης στην Μόσχα.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε μέσω Facebook η κριτικός τέχνης, Irina Yazykova, αλλά και ο διευθυντής του Επιστημονικού Κέντρου για τον Ανατολικό Χριστιανικό Πολιτισμό, Alexei Lidov.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.