Ελισάβετ Ναζλίδου, κηδεία: Ποιοι έδωσαν το παρόν, γιατί δεν πήγαν συνάδελφοι της [φωτο]

Ποιοι βρέθηκαν στην Κηδεία της Ελισάβετ Ναζλίδου;

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι είπαν το πρωί της Παρασκευής το στερνό «αντίο» στην ηθοποιό Ελισάβετ Ναζλίδου που έφυγε από την ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Ελισάβετ Ναζλίδου, με πορεία στο θέατρο και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, είχε επιλέξει τη Λάρισα όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, κηδεύτηκε από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην κηδεία της Ελισάβετ Ναζλίδου βρέθηκαν ελάχιστοι από τον καλλιτεχνικό χώρο και ακόμα λιγότεροι από την Αθήνα.

Θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί στην ελληνική σόουμπιζ η είδηση του θανάτου της γνωστής και επιτυχημένης ηθοποιού Ελισάβετ Ναζλίδου η οποία έφυγε από την ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από την τηλεόραση είχε έντονη παρουσία και στο θέατρο, όπου συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πολλές ακόμη θεατρικές σκηνές, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Η πολύ γνωστή και αξιόλογη ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου με μεγάλη καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η οποία τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Λάρισα, έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Πέμπτης (22/8).

Πάλεψε τέσσερις μήνες με την επάρατο νόσο, αλλά δεν κατάφερε να τη νικήσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.