Ανατροπή για εξαφάνιση 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, Ικαρία: Άνοιξε το κινητό της, άναυδοι

Ποιο το μυστήριο με το κινητό της Αγγλίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, που άνοιξε μία μέρα μετά την εξαφάνιση της;

Το κινητό της 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ εξέπεμψε σήμα στην Ικαρία σχεδόν ένα 24ωρο μετά την δήλωση εξαφάνισης της, προκαλώντας την έκπληξη των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση.

Μάλιστα οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Το τηλέφωνο της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ φαίνεται να είχε κλείσει το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Αυγούστου και φάνηκε ανοικτό πάλι σήμερα το πρωί. Δεν μπορούν να γνωρίζουν αν αυτό άνοιξε από την ίδια την 34χρονη ή κάποιον άλλο, στην κατοχή του οποίου έφθασε το κινητό της με άγνωστο τρόπο.

Τα σημάδια αίματος στο δωμάτιο που έμενε η 34χρονη Αγγλίδα Νάταλι Κρίστοφερ

Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχθηκε περισσότερο όταν οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το δωμάτιο, εντόπισαν αιματοβαμμένα χαρτομάντηλα στο μπάνιο. Λίγο αργότερα τα στελέχη του γραφείου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Σάμου, ανίχνευσε τρεις κηλίδες αίματος πάνω στο μαξιλάρι που χρησιμοποιούσε η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ.

Ο σύντροφός της, ανέφερε στην κατάθεσή του πως το βράδυ της Κυριακής, άνοιξε η μύτη της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία πήγε στην τουαλέτα και χρησιμοποίησε χαρτομάντηλα για να σταματήσει την ρινορραγία της. Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η ρινορραγία προκλήθηκε από φυσικά αίτια ή από κάποιο χτύπημα.

Μια ματιά στο προφίλ της Αγγλίδας στο Facebook αποδεικνύει πως η Αστροφυσικός ήταν λάτρης των extreme sports

Επίσης, εντοπίστηκαν φαρμακευτικά δισκία, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε συστήσει ο γιατρός που την παρακολουθούσε.

Να σημειώσουμε στις εναέριες έρευνες εκτός από το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας προστέθηκε και αυτό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κλιμάκια αστυνομικών και στελεχών του πυροσβεστικού και λιμενικού σώματος συνεχίζουν τις επίγειες έρευνες.

Ξενοδόχος: Είδα το αίμα με τα μάτια μου

Την ανεύρεση αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της τουριστικής μονάδας.«Το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Ηταν λίγες σταγόνες πάνω στο κρεβάτι. Εκτιμώ ότι θα άνοιξε η μύτη της κοπέλας, αλλά αυτό είναι δική μου ερμηνεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Μεταξύ των πρώτων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από το δωμάτιο και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος.

Ιδιαίτερα δραστήρια σε αθλήματα έξω στη φύση η 34χρονη

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ

Η 34χρονη αστροφυσικός βρέθηκε στην Ικαρία τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της για διακοπές. Χθες θα αναχωρούσαν από το νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο, όπου εργάζονται και οι δύο. Τα ίχνη της 34χρονης, όμως, χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το πρωί όταν ξύπνησε ο σύντροφός της δεν τη βρήκε στο δωμάτιο και αφού της τηλεφώνησε στις 10 π.μ., η Νάταλι Κρίστοφερ του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο από Αγιο Κήρυκο προς Φάρο.

Αργότερα, ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους, με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να κλείνει λίγο αργότερα. Ο Κύπριος σύντροφος της 34χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 της Δευτέρας στις Αρχές και από τότε διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.