Φωτιά Εύβοια: Καίγεται το χωριό Μακρυμάλλη. “Κόλαση, ηλικιωμένοι κλαίνε και…” Φωτογραφίες σοκ

Καίγεται το χωριό Μακρυμάλλη από την ανεξέλεγκτη φωτιά στην Εύβοια;

Δραματικές εικόνες από τη φωτιά στην Εύβοια. Σε πύρινο κλοιό το χωριό Μακρυμάλλη. Εκκενώθηκε πριν από λίγη ώρα όπως και το Κοντόδεσπότι. Οι φλόγες φτάνουν τα 20 μέτρα.

Όλο και πιο δραματικές οι στιγμές στην Εύβοια, με το χωριό Μακρυμάλλη να βρίσκεται σε πύρινο κλοιό! Οι φλόγες έχουν πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής το χωριό, που λίγη ώρα πριν είχε εκκενωθεί, όπως και το χωριό Κοντοδεσπότι, αφού η φωτιά είχε πλησιάσει σε απόσταση μερικών μέτρων.

Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από το χωριό, καθώς από νωρίς ήταν σε ετοιμότητα για να φύγουν. Λίγο μετά τις 14:00, ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Ματθαιόπουλος έδωσαν εντολή να φύγει ο κόσμος για να μην κινδυνεύσει κανείς.

Λίγη ώρα μετά οι φλόγες, με απίστευτη ταχύτητα, έφτασαν λίγα μέτρα από το χωριό και όπως φαίνεται από τις εικόνες του InTime News ήδη η φωτιά έχει φτάσει στις αυλές σπιτιών.

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε με δραματικό τρόπο τις στιγμές. «Ήταν σαν κόλαση» είπε μιλώντας στο OPEN. Η εντολή της αστυνομίας ήταν ο κόσμος να φύγει χωρίς καν να πάρει τίποτα από τα σπίτια τους.

Οι εικόνες με τους ηλικιωμένους ανθρώπους να απομακρύνονται είναι συγκλονιστικές. Κάποιοι έκλαιγαν καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αναγκάζονταν να αφήσουν τα σπίτια τους να κινδυνεύουν από τη φωτιά.

Το χωριό Μακρυμάλλη είναι το τελευταίο πριν από τα Ψαχνά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.