Κίμων Μπάλλας: Ποιος είναι πραγματικά ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη. Πού κάνουν διακοπές

Ποιος είναι πραγματικά ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη, Κίμων Μπάλλας;

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη έχει επιλέξει να μην διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες τόσο για το γάμο της όσο και για την άνδρα της ζωή της, ο οποίος είναι ο αστυνομικός Κίμων Μπάλλας.

Και όπως φαίνεται μέχρι ενός σημείου τα έχει καταφέρει, γιατί όπως μαθαίνουμε πολύ σύντομα θα μιλήσει και θα πει τα πάντα, οπότε ό, τι ειπωθεί θα έχει την δική της σφραγίδα.

Ωστόσο, εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε για τον Κίμων Μπάλλα με καταγωγή από τη Δρακότρυπα Καρδίτσας. Μπορεί να μεγάλωσε στα Τρίκαλα, ωστόσο ακόμα και σήμερα επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του, στην Καρδίτσα, αφού υπάρχουν συγγενείς με τους οποίους διατηρεί πολύ καλή σχέση.

Όσοι τον ξέρουν από μικρό παιδί, μιλούν για ένα παιδί «διαμάντι». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς του Κίμων Μπάλλα ήταν φύλακας φυλακών, ενώ ο πατέρας του ελαιοχρωματιστής.

Η μητέρα του Κίμων Μπάλλα εργάζεται σε νοσοκομείο, ενώ έχει άλλα τρία αδέλφια. Οι συγγενείς του Κίμωνα έχουν χαρεί πολύ με το γάμο του με την Έλενα Ράπτη ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους μιας και στο πρόσωπο της Έλενας Ράπτη δεν βλέπουν την βουλευτή της ΝΔ, αλλά την γυναίκα εκείνη που κάνει χαρούμενο τον δικό τους άνθρωπο.

Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας περνάνε ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική, ενώ σε λίγες μέρες η βουλευτής επιστρέφει στα καθήκοντά της. Κουμπάροι ήταν δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.