Αλλαγή στο κέντρο Αθήνας: Ανοίγει εκπτωτικό χωριό. Ποιο όνομα, ποια Τράπεζα έκανε deal

Ποιο εκπτωτικό χωριό ανοίγει στο κέντρο Αθήνας;

Σε εκπτωτικό χωριό μετατρέπεται το εμπορικό κέντρο Athens Heart στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Χαμοστέρνας. Μεγάλος αμερικανικός όμιλος εξαγόρασε το ακίνητο και ξεκινά άμεσα τις εργασίες.

Χρειάστηκαν πάνω από 18 μήνες συζητήσεων και αναμονής δικαστικών αποφάσεων. Εντέλει επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον αμερικανικό κολοσσό Hines και στην Εθνική Τράπεζα.

Η επωνυμία του νέου κτιρίου θα είναι Gazi Outlet και θα έχει ως στόχο να επωφεληθεί από την εξαιρετική του τοποθεσία, καθώς απέχει 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης και δύο χιλιόμετρα από την Ακρόπολη.

Η αναδιαμόρφωση του εμπορικού των 22.000 τετραγωνικών μέτρων υπολογίζεται πως θα διαρκέσει 18 μήνες και θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021.

«Η κυβέρνηση είναι παρούσα για να κάνει εύκολη τη ζωή κάθε επενδυτή.

Κοινό συμφέρον όλων μας τέτοιου είδους επενδύσεις να ευδοκιμούν στην Ελλάδα» δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του Σκάι.

«Μιλάμε για την πρωτεύουσα η οποία χρήζει αναβάθμισης, καλλωπισμού, δημιουργίας ενός περιβάλλοντος που θα αναδιαμορφώσει τον τρόπο που ζούμε, που διασκεδάζουμε, που βιώνουμε την πόλη αυτή» τόνισε για την ίδια επένδυση ο Γρηγόρης Στεργιούλης, πρόεδρος της Enterprise Greece.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.