ΔΕΘ 2019: Μητσοτάκης με Paradise City, Guns N’ Roses, κομάντα, Γκάντι και φανέλα [φωτο, video]

Ποιες οι πρώτες κινήσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2019 με Paradise City και Guns N’ Roses;

Από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ξεκίνησε, την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-EXELPO Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής άμυνας τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Την ώρα μάλιστα που ήταν εκεί η στρατιωτική μπάντα έπαιζε το τραγούδι των Guns N’ Roses, «Paradise City».

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή, αλλά και της ΠΑΕ Άρης .

Εκεί τον υποδέχθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης,ο οποίος του δώρισε για γούρι όπως είπε, όπως και πέρσι, μία φανέλα της ομάδας η οποία αυτή την φορά έγραφε «prime minister» και είχε τον αριθμό 1.

Η φράση του Γκάντι που θύμισε ο Μητσοτάκης

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, αργότερα σε πολεμούν και μετά τους κερδίζεις». Αυτή τη φράση του Μαχάτμα Γκάντι θύμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ινδίας.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με κορυφαίους CEO ινδικών εταιρειών, αλλά και με σημαντικές προσωπικότητες, παρουσία της Ινδής πρέσβειρας. Μάλιστα, νωρίτερα, κατά την υποδοχή του στο περίπτερο, ο κ. Μητσοτάκης χαμογελαστός δέχθηκε να του βάλουν την παραδοσιακή «βούλα» στο μέτωπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.