Νανά Καραγιάννη: Με ποιον παρουσιαστή Alpha είχε σχέση πριν πεθάνει

Με ποιον παρουσιαστή του Alpha είχε σχέση πριν πεθάνει η Νανά Καραγιάννη;

Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Νανά Καραγιάννη, έχουν δουλέψει αρκετά μαζί.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Νανά Καραγιάννη και μίλησε με μεγάλη γλυκύτητα για την περιπέτεια υγείας της και τα όσα έχει περάσει.

-Ύστερα από δύο περίπου χρόνια απουσίας σας από την τηλεόραση, φοβηθήκατε λίγο τη μέρα που θα επιστρέφατε;

«Εδώ δεν φοβήθηκα την πρώτη μέρα που με έβαλαν σε ένα στούντιο με μία κάμερα, για να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων στο New Channel. Ξεκίνησα από τον ΑΝΤ1 στο ραδιόφωνο και, όταν έγινε η ιδιωτική τηλεόραση, πήγα στο Νε\ν, όπου και έμεινα δέκα χρόνια περίπου»

-Εκεί κάνατε και την εκπομπή μαζί με τη Νανά Καραγιάννη… «Την εκπομπή την ξεκίνησα με τη Γιώτα Παππά, στη συνέχεια ήρθε η Νανά, η Ζέτα Λογοθέτη, η Ιβέτ και πολλές άλλες»

-Με τη Νανά Καραγιάννη μιλάτε σήμερα; «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αραιώσει τις επαφές μας. Κάναμε μια προσπάθεια πέρσι να ξανασυνεργαστουμε στο ραδιόφωνο, δεν κράτησε όμως παρά μόνο 20 μέρες. Είμαστε κουμπάροι, την πάντρεψα στον πρώτο της γάμο. Περνάει δύσκολα η Νανά κι αυτό επηρεάζει όλη της τη συμπεριφορά. Αντιμετωπίζει θέμα και δεν ξέρω κατά πόσο το βλέπει»

-Έχετε προσπαθήσει να την προστατέψετε;

«Εγώ πάντα λέω στους άλλους αυτό που σκέφτομαι, αλλά ένα σύμπτωμα της ασθένειας της είναι ότι αρνείται να ακούσει τους ανθρώπους που της λένε ότι υπάρχει θέμα και πρόβλημα. Είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό και εύχομαι να τα καταφέρει»

-Αν τη βλέπατε τώρα, έπειτα από τόσο καιρό, τι θα της λέγατε;

«Θέλω να προσέχει τον εαυτό της»

-Ήσασταν δεμένοι συναισθηματικά;

«Πολύ! Δεν είναι σωστό όμως να μιλάει ο άντρας για μια γυναίκα που είχε σχέση. Δεν είναι ωραίο να μιλάς για το παρελθόν…»

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.