To μήνυμα Μαζιώτη σε Ρούπα: “Πόλα, μείνε…

Ποιο το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Μαζιώτης στη Πόλα Ρούπα;

Μήνυμα στην επικηρυγμένη Πόλα Ρούπα στέλνει ο Νίκος Μαζιώτης, ξεκαθαρίζοντας ότι παρά τις απώλειες ο αγώνας συνεχίζεται.

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Μαζιώτης αναλαμβάνει -ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα- την πολιτική ευθύνη για την επίθεση στην ΤτΕ, στις 10 Απριλίου, λέγοντας ότι εκεί στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

“Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται” σημειώνει.

Στην ίδια συνέντευξη εκφράζει τη λύπη του για τον τραυματισμό αθώων πολιτών στο Μοναστηράκι, υποστηρίζοντας ότι έγιναν από θραύσματα και όχι απευθείας από βολές του όπλου.

“Όποιος νομίζει ότι είναι αγωνιστής ή αναρχικός και θεωρεί ότι πρέπει να δρα στα όρια της νομιμότητας, καλύτερα να ενταχθεί σε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, να ενταχθεί στο σύστημα και να μην το παίζει αγωνιστής ή επαναστάτης ή αναρχικός” εξηγεί.

-Αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την επίθεση στις 10 Απριλίου του 2014 στο κτίριο της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος και εξηγεί γιατί επελέγη το συγκεκριμένο κτίριο.

-Εκφράζει τη λύπη του για τους τραυματισμούς των δύο πολιτών στο Μοναστηράκι και διευκρινίζει πώς έγιναν.

-Δίνει τη δική του σκληρή απάντηση στον ισχυρισμό ότι η ένοπλη δράση προκαλεί μόνο καταστολή και μάλιστα σε βάρος ομοϊδεατών του.

-Εξηγεί γιατί ήθελε, παρά το σοβαρό τραύμα του, να φύγει εσπευσμένα από τον «Ευαγγελισμό» και γιατί πιστεύει ότι ο Επαναστατικός Αγώνας έχει ερείσματα στην κοινωνία.

Διαβάστε ποιο το προφίλ του Νίκου Μαζιώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.