Δολοφονία στη Μάνη: Κωνσταντίνος Σγουρός, Γιάννης Κομμάτης. Προσαγωγές

Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών Κωνσταντίνου Σγουρoύ και Γιάννη Κομμάτη από το φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη, στο οποίο εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 19 Αυγούστου, λίγο πριν νυχτώσει.

Μετά τη στυγερή δολοφονία στο Άστρος, μια άλλη δολοφονία έρχεται να συγκλονίσει με την αγριότητα της.

Ο Κωνσταντίνος Σγουρός και ο Γιάννης Κομμάτης είναι οι δύο φίλοι 26 και 25 ετών από τη Μεσσηνία και τη Σάμο, αντίστοιχα, που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις για τη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγουρoύ και Γιάννη Κομμάτη η αστυνομία μιλά για εγκληματική ενέργεια που ενδεχομένως οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.

Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα ο Κωνσταντίνος Σγουρός και ο Γιάννης Κομμάτης, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Εν τω μεταξύ, σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η δολοφονία των δύο ανδρών στο φαράγγι της αγροτικής περιοχής Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη. Ο Κωνσταντίνος Σγουρός και ο Γιάννης Κομμάτης φαίνεται ότι είχαν βρεθεί στην Πελοπόννησο σε ενέδρα θανάτου, ουσιαστικά για να συναντήσουν τους δολοφόνους τους.

Πάντως, για το διπλό στυγερό έγκλημα υπάρχουν προσαγωγές, ενώ εξετάζονται και τα τατού “Ή ταν ή επί τας” και “Μολών λαβέ” που έφεραν τα θύματα σε σημεία του σώματος τους.

Δείτε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη:

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο ημεδαπών, στη Μεσσηνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα, βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για τη στυγερή δολοφονία 39χρονου στο Άστρος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.