ΓΑΠ: πότε ανακοινώνει το κόμμα του. Τι μορφή θα έχει

Πότε ανακοινώνει το κόμμα του ο Γιώργος Παπανδρέου; Τι μορφή θα έχει το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου;

Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου αρχικά υπό τη μορφή μίας «προοδευτικής συμμαχίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

«Παράλληλα, σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού». 

Στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα βρεθεί για τη συνέχεια της έκθεσης που είχε ξεκινήσει στο Ζάππειο με υλικό από τη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας: «Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό» ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. 

Διαβάστε ποια είναι η όμορφη μελαχρινή Θεσσαλονικιά Ελένη Δομπράκη που γυάλισε στον Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.