Σε κατάσταση σοκ η Βέφα Αλεξιάδου: “Πάει η κόρη μου, πού με αφήνεις Αλεξία”

Ποια τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της Αλεξίας Αλεξιάδου, Βέφας;

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η γνωστή τηλεμαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου, η οποία πληροφορήθηκε με τον πιο βίαιο τρόπο τον χαμό της αγαπημένης της κόρης, Αλεξίας.

Η μητέρα της Αλεξίας, Βέφα Αλεξιάδου, η οποία κυριολεκτικά συνειδητοποίησε μόνη της τον χαμό της κόρης της, αφού συγγενείς και φίλοι που βρίσκονται σπίτι της έλεγαν ότι έχει υποστεί σοβαρότατη κρίση άσθματος και νοσηλεύεται, βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η Βέφα Αλεξιάδου μη μπορώντας να διαχειριστεί τον αβάσταχτο πόνο για τον χαμό της Αλεξίας ξεσπά λέγοντας “Πάει η κόρη μου, πού με αφήνεις Αλεξία;”.

Τα σπαρακτικά λόγια της Βέφας Αλεξιάδου έχουν συνθλίψει συγγενείς και φίλους της άτυχης 41χρονης Αλεξίας, ενώ σημειώνεται πως το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί στις 3 το μεσημέρι.

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου, τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποια τα συγκλονιστικά λόγια της αδελφής της Αλεξίας Αλεξιάδου, ποιο το τελευταίο μήνυμα της Αλεξίας Αλεξιάδου πριν πεθάνει, ποια τα συγκινητικά λόγια της Νανάς Καραγιάννη για την Αλεξία Αλεξιάδου, γιατί έκρυβαν την αλήθεια για την Αλεξία Αλεξιάδου από τη Βέφα και πού θα γίνει η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.