Ρόδος: αυτή είναι η γιαγιά που δολοφονήθηκε άγρια από τα εγγόνια της [φωτο]

Δείτε τη γιαγιά, που δολοφονήθηκε από τα εγγόνια της στη Ρόδο.

Ποινικές διώξεις για ληστεία από κοινού από την οποία προήλθε θάνατος και για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε χθες το βράδυ η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κυριακή Κλιάμπα στα δύο εγγόνια της 69χρονης χήρας Ουρανίας Γερόλυμου του Ευαγγέλου, που δολοφονήθηκε στην οικία της.

Στον εγγονό ασκήθηκε επιπροσθέτως ποινική δίωξη για παράνομη οπλοφορία γιατί μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκε ένα περίστροφο κρότου αλλά και για διάθεση προϊόντων εγκλήματος διότι ήταν εκείνος που πώλησε την τηλεόραση. Σε δύο κατοίκους της Ρόδου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Η 69χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός άνδρα που διαμένει στη Φινλανδία και μιας γυναίκας, τροφίμου των φυλακών της Θήβας, μετά από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών.

Τα δύο παιδιά της τελευταίας, από διαφορετικούς γονείς, φέρονται, σύμφωνα με τη δικογραφία, που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να αφαίρεσαν την τηλεόραση της γιαγιάς τους για να εξασφαλίσουν από την πώληση τους 150 ευρώ!

Η εγγονή της, ηλικίας 29 ετών, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει λάβει φαρμακευτική αγωγή στο παρελθόν, τελούσε υπό την επίβλεψη και την φροντίδα του θύματος.

Φέρεται να ήταν συγκεκριμένα εκείνη, που συνέδραμε με την μικρή της σύνταξη στα έξοδα της διαβίωσης της και το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την κατάθεση του αδελφού και συγκατηγορούμενου της, ηλικίας 26 ετών, είχε προστριβές μαζί της γιατί της ζητούσε οικονομική βοήθεια την οποία αδυνατούσε να της δώσει.

Δείτε τη γιαγιά, που δολοφονήθηκε από τα εγγόνια της στη Ρόδο:

Διαβάστε ποια η αλήθεια για τη γιαγιά που δολοφονήθηκε από τα εγγόνια της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.