Νήφωνας Αναστασόπουλος: Gay sex σκάνδαλο σε μοναστήρι

Σεξουαλικά εγκλήματα σε δόκιμους καλόγερους φέρεται να έκανε ο παλαιοημερολογίτης μοναχός Νήφωνας, κατά κόσμον Ελευθέριος Αναστασόπουλος, στη Μονή Αγίας Σκέπης στην Κερατέα.

Τεταμένο ήταν το κλίμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση του παλαιοημερολογίτη ηγουμένου Ελευθέριου Νήφωνα Αναστασόπουλου, ο οποίος κατηγορείται ότι με το πρόσχημα της εξομολόγησης και με διάφορες θεωρίες περί «θείου έρωτος», «ξεμονάχιαζε» στο κελί του ανήλικα καλογεροπαίδια και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω τους. Ο 69χρονος ιερομόναχος, Ελευθέριος Νήφωνας Αναστασόπουλος τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στη φυλακή για σεξουαλικά σκάνδαλα στο μοναστήρι της Κερατέας.

Ιερομόναχοι, κληρικοί και άνθρωποι που υποστηρίζουν το Νήφωνα πιστεύουν ότι ο «γέροντάς τους» έπεσε θύμα πλεκτάνης. Ολοι αυτοί δεν έκρυψαν την οργή και την απογοήτευσή τους όταν το δικαστήριο αποφάσισε η κατάθεση του πολιτικώς ενάγοντος και βασικού μάρτυρα στη δίκη, Ν.Μ., να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 19χρονος, οι ασελγείς πράξεις που φέρεται να διέπραξε σε βάρος του ο 69χρονος Νήφων, τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2004 – Σεπτεμβρίου 2007. Ο νεαρός πρώην δόκιμος μοναχός περιέγραψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια του παλαιοημερολογίτη ιερομόναχου, αναφέροντας ότι το βασανιστήριο για τον ίδιο ξεκίνησε λίγους μήνες μετά την είσοδό του στη μονή, από την τρυφερή ηλικία των δωδεκάμισι ετών και συνεχιζόταν για πολλά χρόνια. Το μαρτύριο, όπως είπε, έλαβε τέλος μόλις πρόσφατα, όταν τον Μάρτιο του 2009 βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία μαζί με άλλο έναν παθόντα.

Περισσότερο απ’ όλα όμως, αποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές του για τα gay όργια και τον τρόπο με τον οποίο τον πλησίαζε ο ηγούμενος ασελγώντας πάνω του. Όπως είπε ο 19χρονος, ο 69χρονος, με τον οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, τον καλούσε δύο με τρεις φορές στο κελί του και αφού κλείδωνε την πόρτα, τον φιλούσε στο στόμα, αφαιρούσε τα ρούχα από τη μέση και κάτω και τριβόταν πάνω του, εκσπερματώνοντας. Οι ίδιες πράξεις είχαν λάβει χώρα και στην Ικαρία, στο εξοχικό του κατηγορουμένου. Τις δύο τελευταίες φορές, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Νήφων τον φίλησε στον στόμα και τον θώπευσε στα γεννητικά του όργανα. Ζήτησε δε από τον ανήλικο τότε δόκιμο να του κάνει το ίδιο προκειμένου να του ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή του.

Κατάπληξη επίσης προκαλεί το γεγονός ότι για να κάμψει τις αντιστάσεις του 19χρονου αλλά και των υπολοίπων νεαρών δοκίμων, στα άγουρα κορμιά των οποίων φέρεται να είχε εκτονώσει κατ’ επανάληψη τις σεξουαλικές του ορέξεις, ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε τη δικαιολογία του «θείου έρωτος», ενώ άλλες φορές υποστήριζε ότι με αυτό τον τρόπο πολεμούσε τον «δαίμονα» και τους πειρασμούς του.

Σε βάρος του 69χρονου ηγουμένου έχουν υπάρξει γύρω στις δέκα καταγγελίες για παλιές πράξεις ασέλγειας που όμως έχουν παραγραφεί καθώς το συγκεκριμένο αδίκημα μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα και εκ των υστέρων μετατράπηκε σε κακούργημα. Οι περισσότεροι έχουν κληθεί ως μάρτυρες κατηγορίας στο δικαστήριο.

Διαβάστε τα σκάνδαλα σεξ στο μοναστήρι της Λιονάκη, τα σόδομα και γόμορα σε μοναστήρι της Καλαμάτας και το gay ζευγάρι σε τηλεοπτικό κανάλι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

4 Σχόλια

  1. ΕΕΕ, ΝΥΦΟ; ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;.. ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΦΟΝ, ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΓΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΕ ΠΡΩΤΑ;) ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ, ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ Ο ΕΦΡΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΝΗΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ 1) ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, 2) ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΚΑΙ 3) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ !!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΡΧΙΚΙΝΑΙΔΟ ! ΣΥΝ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ !!!ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΑ $$$ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΛΗ ΖΩΑ. ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΘΗΛΙΕΣ;

  2. ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΗΦΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΕ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΚΤΑ ΣΟΥ….

  3. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΝΥΦΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ(ΕΦΕΣΗ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ,,,ΕΝΝΟΩ ΛΟΥΜΠΑ, ΣΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ, ΕΛΑΤΕ! (ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΟ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ) ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ, ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ), ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΥΡΟΒΛΥΣΙΕΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ) ΚΑΙ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ (ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ). ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Ο ΝΥΦΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….. ΧΟ ΧΟ ΧΟ

  4. protos o kolofotias.o atheofovos to ekane sistima.aisxos.kanonika prepei na min tou epitrapei na ksanalitoyrgisei oute os neokoros!.den anoigei kanena mpourdelo na kanei visites to parasito tis koinonias alla kai ths ekklisias.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines