Έλενα Ράπτη, χλιδάτα παιδικά χρόνια, Μαρακάκης [video]

Η Έλενα Ράπτη παραδέχτηκε οτι μεγάλωσε σε ευκατάστατη οικογένεια χωρίς να της λέιψει τίποτα. Τι αποκάλυψε η Έλενα Ράπτη για πρόταση γάμου που δεν απέρριψε;

Πολλά ενδιαφέροντα είπε η Έλενα Ράπτη στο Πρωινό mou των Λιάγκα-Σκορδά και άφησε ερωτηματικά στην ατμόσφαιρα.

Η Έλενα Ράπτη ξεκίνησε με τα παιδικά της χρόνια και παραδέχτηκε οτι μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη οικογένεια, όπου τίποτα δεν της έλειπε. Μίλησε για τη δεμένη οικογενειακή της ζωή, καθώς και για το γεγονός οτι ως παίδι είχε ό,τι ζητούσε.

Η αλήθεια είναι οτι ο πατέρας της Έλενας Ράπτη είναι μεγάλο στέλεχος της Audio Visual Entertainment S.A., μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ήχου και εικόνας στην Ελλάδα. Η Αudio Visual αποτελεί συγκρότημα εταιρειών που καλύπτει μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων σε κινηματογράφο, video, τηλεόραση και ψυχαγωγία. Στην Audio Visual ανήκουν και οι εταιρείες Allou Fun Park και On Productions. Είναι κυρίαρχη στην αγορά της αναπαραγωγής και διανομής ταινιών στο Video (DVD & BLU-RAY) και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλητών στον κλάδο. Ο πατέρας της Έλενας Ράπτη συνεργάζεται αποκλειστικά με την Warner Bros., την Village Films και την Paramount/Dreamworks στο VIDEO, ενώ στον κινηματογράφο με την Sony Pictures και με την Walt Disney Motion Pictures.

Η Έλενα Ράπτη πάντως δήλωσε πως προτίμησε να μην ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα της, αλλά να ασχοληθεί με τα κοινά. Η πολιτική στο βιογραφικό της Έλενας Ράπτη υπάρχει από τα 22 της χρόνια, καθώς τότε εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ράπτη άφησε ερωτηματικά οταν ομολόγησε οτι έχει δεχτεί πρόταση γάμου την οποία δεν απέρριψε. «Μ’ έκαψες τώρα» είπε η Φαίη Σκορδά, που είναι και φίλη της, και ρώτησε διευκρινίσεις. «Είμαι ελεύθερη και ανεξάρτητη» απάντησε η Έλενα Ράπτη. «Ε, τότε τι έγινε με την πρόταση γάμου;» ρώτησε ο Λιάγκας.

«Έχω μια έντονη προσωπική ζωή για την οποία δεν θέλω να μιλήσω δημόσια. Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο. Κάποια στιγμή θα παντρευτώ», είπε αινιγματικά η Έλενα Ράπτη χωρίς να εξηγήσει πώς γίνεται να είπε «ναι» σε πρόταση γάμου και να είναι μόνη ακόμα.

Δείτε βίντεο της Έλενας Ράπτη στο Πρωινό mou των Λιάγκα-Σκορδά:

Κάποιες πληροφορίες πάντως θέλουν τους Γιάννη Μαρακάκη-Έλενα Ράπτη πάλι μαζί. Μετά τον ντόρο στα media γύρω από τη χωριστή εμφάνισή τους στον γάμο Λιάγκα-Σκορδά, το ζευγάρι φέρεται να προστατεύει τη σχέση του και να διαδίδουν οτι έχουν χωρίσει.

Διαβάστε τον υπουργό που πάει με πορνοστάρ, τον άστατο βίο της Μιλένας Αποστολάκη και τις sexy γόβες γνωστής υφυπουργού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.