Η “στενή” σχέση Ζέτας Μακρυπούλια-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πολλά ακούγονται για τη στενή σχέση Ζέτας Μακρυπούλια-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η γλυκιά «Ζουμπουλία» βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Τι είπε η Κωνσταντινίδου για τη Μακρυπούλια;

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι κολλητές φίλες και μέχρι πριν λίγους μήνες δεν πήγαιναν πουθενά χωριστά.

Στην πρόσφατη πρεμιέρα του Dancing with the Stars, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν στα παρασκήνια για να εμψυχώνει τη Ζέτα. Μέχρι και στα καμαρίνια συνόδεψε τη στενή της φίλη για να τη βοηθήσει στο ντύσιμο.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, αλλά έχει χωρίσει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάνει μακροχρόνιες σχέσεις με γνωστούς τραγουδιστές και τελευταία είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δύο φίλες φαίνεται οτι μεταξύ τους έχουν βρει την πραγματική αγάπη, και η αγάπη αυτή διαρκεί χρόνια.

Στο παρελθόν, ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τις Ζέτα Μακρυπούλια-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε μοναχικές διακοπές στην Πάρο, που προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικές. Ζήτησαν μάλιστα από εστιάτορα του νησιού να μην αποκαλύψει τίποτα για τις δραστηριότητες τους στους παπαράτσι που τις καταδίωκαν.

Τους τελευταίους μήνες, η Ζέτα Μακρυπούλια εκ των πραγμάτων περνά πολύ χρόνο με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και έτσι οι δύο κολλητές φίλες έχουν απομακρυνθεί. Είναι πολλά τα νέα καθήκοντα της Ζέτας και μένει όσο πιο πολλές ώρες μπορεί με το Μιχάλη.

Γι’ αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξη της στο ΟΚ! η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραδέχεται οτι η Ζέτα της λείπει πολύ: «Σίγουρα πλέον δεν θα βγούμε έξω μαζί κάθε μέρα, όπως κάναμε παλαιότερα, και υπάρχουν στιγμές που μου λείπει πάρα πολύ.»

Έτσι είναι αυτά Ελισάβετ, ο καινούργιος είναι ωραίος. Αλλά κι ο παλιός είναι αλλιώς.

Δείτε το μήνυμα του Ρέμου στη Ζέτα Μακρυπούλια και βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια πριν τη μεταμόρφωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.