Φωτογραφία σοκ: Λιάνης, Μιμή, Στάη, Παπούλιας γυμνοί

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία όπου είναι γυμνοί ο Γιώργος Λιάνης, η Έλλη Στάη, ο Κάρολος Παπούλιας και η Μιμή.

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τη Δήμητρα Παπανδρέου, τον Γιώργο Λιάνη, την Έλλη Στάη και τον Κάρολο Παπούλια.

Όπως φαίνεται οι γυναίκες είναι τόπλες και οι κύριοι φαίνεται να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με τις γυμνόστηθες κυρίες. Επιπλέον, από τη σκιά στην φωτογραφία μάλλον κάνουν μπάνιο στον ίσκιο ενός κότερου με κατάρτι.

Φαίνεται πως όλοι μαζί Γιώργος Λιάνης, η Έλλη Στάη, ο Κάρολος Παπούλιας και η Μιμή απολαμβάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας όπως φαίνεται όλοι μαζί γυμνισμό.

Αν και η φωτογραφία είναι παλιά δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας υπενθυμίζει πως κανείς δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φαίνεται ή προσπαθεί να δείξει πως είναι.

Δείτε τη φωτογραφία που είναι γυμνοί ο Γιώργος Λιάνης, η Έλλη Στάη, ο Κάρολος Παπούλιας και η Μιμή:

Διαβάστε πώς έβαλε στην τσέπη 1,2 εκατ. ευρώ η Έλλη Στάη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

25 Σχόλια

  1. Τι σχέση έχει ο γυμνισμός με την σοβαρότητα? Όλοι οι άνθρωποι είμαστε άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες. Το να απολαύσεις το μπάνιο σου γυμνος το να φας το να κοιμηθείς το να διασκεδάσεις όλα. Είτε είσαι πλανητάρχης Είτε είσαι σε τσαντίρι. Η διαχείριση της εργασίας σου ή υπευθυνότητα και ο ηθικός κώδικας του καθενός μετράνε. Και αυτό δεν θα κριθεί από τον γυμνισμό. Θα κριθεί από τα έργα σου. Κομπλεξικε ηθικολογε του φαίνεστε.

  2. Κοπρόσκυλα που φάγανε και ήπιανε για δέκα ζωές και τον λογαριασμό τον στείλανε να πληρωθεί από τον κόσμο 3 δεκαετίες μετά. Επιπροσθέτως αυτοί και κάποιοι όμοιοι τους στην συνέχεια θέλησαν είτε να σώσουν την Χώρα είτε ασκούσαν κριτική μέσω Δημοσίου βήματος που κατείχαν, έτσι δεν είναι Έλλη???

  3. Καλά κάνετε και υπενθυμίζετε τί σάπια υποκείμενα αφήνουν οι ψηφοφ-όρκ να διαχειρίζονται της τύχες της χώρας. Δυστυχώς, αν κρίνω από τα σχόλια των ψηφοφ-όρκ, η σαπίλα έχει διαπεράσει και το κόκκαλο!

  4. Σιχάματα. Το έναυσμα τις καταστροφής και της ανηθικότητας της χώρας. Όμως βρε αδερφέ που φαίνονται γυμνοί; Κάτι έχεις μπερδέψει.

  5. Παλιά ξινά σταφίδια.. οι μισοί στα θυμαρακια οι αλλοι μισοί σταφίδες.. τωρα τι γινεται με τις νέες γενιες ”ανέμελων” πολιτικών κι επιχειρηματιων..

  6. ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΓΥΜΝΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.. Η ΛΙΑΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΠ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. Η ΣΤΑΗ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΡΑΠΛΕΣΣ ΤΟΠ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

  7. Μια ζωή τα ίδια. Δημοσιογράφοι πολιτικοί επιχειρηματίες μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι κ ο Λιβανός εκεί δίπλα. Μεγαλοεπιχειρηματίας υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ σύντροφος της Στάη..

  8. Μα και στον παράδεισο η γύμνια συμβάδιζε με την αθωότητα. Ο Αδάμ και η Εύα ήταν γυμνοί και αθώοι πριν φάνε το μήλο. Έτσι και τούτοι, νοιώθουν αθώοι! Φαίνεται πως η φωτό είναι πριν φάνε . . .

  9. afoy tosa xronia mas ta trwgan me deka maseles twra ti na fane ta mpalakia mas kai ayta me trixes!!! para katw den lew!!!

  10. καλα εκαναν και μας κανουν ακομα αφου υπαρχουν ξευτιλισμενοι που τους ψηφιζουν ακομα.αν τυχον υπαρξουν ορισμενοι που θα ενοχληθουν με αυτο που λεω να μου φιλησουν τον κωλο.δεν καταδεχομαι να εχω ουδεμια κουβεντα με ατομα που ψηφιζουν πασοκ και νδ.

  11. Ε και εμεις γυμνισμο δεν κανουμε 3 χρονια τωρα ,μας ξεβρακωσαν με τους φορους

  12. Επειδή είμαι κάποιας ηλικίας και δεν βλέπω καλά κοντά, πίσω από τον Λιάνη είναι μήπως ο Μπουμπούκος;

  13. Τι σχέση έχει το μπάνιο στη θάλασσα με τη σοβαρότητα ρε ηλίθιε κομπλεξικέ;

  14. ενας ηλιος πισω απο τον φωτογραφο στο κοτερο.
    ενας ηλιος πισω απο τους γυμνιστες.
    καμμενοι όλοι οσοι ασχολουνται ακομα με τη μιμη…

  15. υπαρχουν πολυ σοβαρα θεματα που απασχολουν τον κοσμο απο την γνωστη παλια φωτογραφια.

  16. @ Oυστ Ο Τσίπρας δεν είναι απλώς κοπρόσκυλο αλλά συγκαταλέγεται στα σιχαμερά αποβράσματα που αναστατώνουν και διχάζουν τους Έλληνες… Η άλλη η Παπαρήγα εξυπηρετεί ένα σύστημα που εξόντωσε τον προηγούμενο αιώνα εκατομμύρια ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνούσαν με τον ολοκληροτισμό του… Ότι και να πεις για όλα αυτά τα αληταριά δεν φτάνει!

  17. Χαχαχα μπραβο ουστ πολυ καλο.ναι ρε φιλε ποιο ειναι το προβλημα σου;καλά έκαναν κ topless κ γυμνισμό κ μαγκιά τους.Εσύ πήγαινε στα λουτρά της αιδηψού να παρεις το μπάνιο σου αν κ εκει πιο προοδευτικοί θα είναι όλοι

  18. Άμα ήταν ο Τσίπρας με την Παπαρήγα δε θα συνέβαινε τίποτα…
    Θα έγραφες τα μπάνια του λαού…

  19. Oλα τα κοπρόσκυλα, οι ρουφήχτρες του αίματος του ελληνικού λαού, μαζεμένα! Αηδία και σιχασιά σε πιάνει…

  20. ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΗΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80…Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΠΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟ, Η ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΟΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ…

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines