20 χρόνια Φοίβος: απίστευτες σκηνές ταλαιπωρίας [video]

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες στιγμές ταλαιπωρίας που έζησαν εκατοντάδες πολίτες στη συναυλία “20 χρόνια Φοίβος“.

Ταλαιπωρία, αγανάκτηση και υστερίες για ένα εισιτήριο! Εκατοντάδες πολίτες ταλαιπωρήθηκαν, στριμώχθηκαν, εξαντλήθηκαν όσο δεν φαντάζεστε για να μπουν στο ΟΑΚΑ και να δουν την περιβόητη συναυλία για τα 20 χρόνια του ΦΟΙΒΟΥ!

Τα εισιτήρια για τη συναυλία “20 χρόνια Φοίβος” εδώ και μήνες μπορούσε κάποιος να τα αγοράσει από τα καταστήματα του Γερμανού. Μόνο που εκεί δεν σου έδιναν το εισιτήριο, αλλά ένα χαρτάκι το οποίο πιστοποιούσε ότι το έχεις αγοράσει. Για να πάρεις στα χέρια σου το εισιτήριο έπρεπε να το κάνεις, από τα εκδοτήρια του Γερμανού στο ΟΑΚΑ.

Μόνο που όπως κατήγγειλαν χθες το βράδυ στο nocomments εκατοντάδες πολίτες το να πάρεις το εισιτήριο (που είχες ήδη αγοράσει) στα χέρια σου έμοιαζε με εφιάλτης.

Μόλις τέσσερα ταμεία, εξυπηρετούσαν εκατοντάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας που περίμεναν υπομονετικά, απίστευτα στριμωγμένοι για να πάρουν το εισιτήριο. Η υπομονή ξεχείλιζε όταν κάποιος «έξυπνος» προσπαθούσε να περάσει το πλήθος και να πάρει το εισιτήριο του.

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες σκηνές που έζησαν εκατοντάδες άνθρωποι στη συναυλία “20 χρόνια Φοίβος“:

Τραγική χαρακτηρίστηκε η οργάνωση της συναυλίας “20 χρόνια Φοίβος“, άθλια έως ανύπαρκτη η εξυπηρέτηση!

Άνδρες της ασφάλειας του ΟΑΚΑ δεν επέτρεπαν στον κόσμο ν’ αφήσει το αυτοκίνητό του στο παρκινγκ πριν πάρει το εισιτήριο κάτι το οποίο είχε τις εξής συνέπειες:

Καταρχήν να γεμίσει από αυτοκίνητα ο δρόμος μπροστά στον ηλεκτρικό σταθμό της Ειρήνης, να μην μπορείς ούτε να περάσεις με το αυτοκίνητό σου και φυσικά ούτε να μπορείς να το αφήσεις πουθενά.

Και δεύτερον, έπρεπε να περπατήσεις κυριολεκτικά χιλιόμετρα, μέχρι να πας από τον Σταθμό της Ειρήνης στα εκδοτήρια, από τα εκδοτήρια στο σταθμό της Ειρήνης και από εκεί να κάνεις ένα κύκλο για να βρεθείς ξανά στην Σπύρου Λούη ώστε να μπεις στο παρκινγκ.

Διαβάστε ποιος πασίγνωστος σεφ επιτέθηκε στον Α. Πετρετζίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.