Μυστήριο γύρω από την πώληση του Σκορπιού. Δεν αποφασίζει η Αθηνά

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την πώληση του Σκορπιού. Ποιος θα αποφασίσει τελικά για τη τύχη του νησιού αφού η Αθηνά Ωνάση δεν έχει λόγο;

Οι ελεγκτές αναλαμβάνουν πλέον να ερευνήσουν τα όρια της νομιμότητας στην απόφαση της Αθηνάς Ωνάση με οδηγό τη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία θα μπει στο «μικροσκόπιο».

Και έτσι την τελευταίο λέξη για την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει τον θρυλικό Σκορπιό, θα την πει η ελληνική Δικαιοσύνη!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο άρθρο 9 της διαθήκης του είχε προβλέψει το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση οι κληρονόμοι να συντηρήσουν το νησί, και μόνο σε αυτή την περίπτωση όριζε να περάσει είτε στο ελληνικό Δημόσιο, είτε στην Ολυμπιακή Αεροπορία, που του άνηκε όταν συντάχθηκε η διαθήκη.

Από τη δωρεά έχει εξαιρέσει τον χώρο γύρω από τον τάφο του γιου του Αλέξανδρου, και τη διατήρησή του ως μνημείο. Η Αθηνά Ωνάση θέλει να διατηρήσει στην κατοχή της τα εναπομείναντα αντικείμενα που κοσμούσαν το σπίτι της οικογένειας, γι΄αυτό αδειάζει τον Σκορπιό από τα προσωπικά αντικείμενα και τα κειμήλια του παππού της πριν παραδώσει και επισήμως τα «κλειδιά» στη φίλη της Κάτια, κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Διαβάστε ποια μπλοκάρει την αγοραπωλησία του Σκορπιού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.