Απίστευτη πρόκληση από Παπαλουκά: Μίλησε σε όλους εκτός από… [video]

Ποιο το επεισόδιο με τον Θοδωρή Παπαλουκά;

Στην συνέντευξη Τύπου της Μαδρίτης ενόψει του Final 4 που αρχίζει την Παρασκευή, δημιουργήθηκε και ένα επεισόδιο.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν εκεί για να βραβεύσει τους κορυφαίους της φετινής Euroleague. Αλλωστε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οπως μεταδίδει το sdna χαρακτηριστικά:

«Την γιορτινή ατμόσφαιρα όμως, χάλασε ένα απρόοπτο. Ένας εκ των κορυφαίων και πιο αξιοσέβαστων Ελλήνων δημοσιογράφων, ο Βασίλης Σκουντής, ζήτησε από τον Θοδωρή Παπαλουκά να μιλήσει στην κάμερα του ΟΤΕ ΤV. Ο «Τεό» αρνήθηκε, όμως το να αρνηθεί μάλλον δεν θα έλεγε κάτι από μόνο του. Μπορεί ΟΛΟΙ μα όλοι όσοι συμμετείχαν στη συνέντευξη Τύπου και στις βραβεύσεις να δέχθηκαν να σταθούν απέναντι στα ελληνικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ (από τον Σπανούλη, τον Ζοτς μέχρι τον Ντάνστον, τον Λάσο, τον Σφαιρόπουλο και τον Μπιέλιτσα), όμως ο Παπαλουκάς αρνήθηκε.

Γιατί; Διότι έχει αποφασίσει πως δεν θα ξαναμιλήσει στα ελληνικά media. Και το τηρεί… ευλαβικά εδώ και 1,5 χρόνο! Ο λόγος; Θεωρεί πως οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν τον έχουν σεβαστεί, ειδικά μετά την τελευταία επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που τελείωσε η καριέρα του… «Όλοι εσείς που είστε εδώ έχετε προκαλέσει αυτή την κατάσταση» ακούστηκε να λέει ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Δεν ήταν η πρώτη φορά μάλιστα που το επανέλαβε. Όπως εξήγησε και στον Σκουντή «το θέμα δεν είναι προσωπικό». Μ’ αυτά και μ΄ αυτά όμως, προκλήθηκε ένταση και ανέβηκαν οι τόνοι. Και λίγο αργότερα ο Παπαλουκάς επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα είναι οι Έλληνες, μιλώντας σε όποιον ξένο δημοσιογράφο του ζήτησε δυο λόγια».

Δείτε την συνέντευξη Τύπου από το επίσημο κανάλι της Euroleague:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.