Μαυρίκος: Ανατροπή για τον εκδότη. Δεν κάηκε μέσα στο Cayenne, αλλά…

Ποια η μεγάλη ανατροπή για τον εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκο;

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει το φρικτό δυστύχημα στην Αττική Οδό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος.

Φρικιαστικό θάνατο σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ είχε ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Η Porsche την οποία οδηγούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος και είχε παραλάβει μόλις πριν λίγες ημέρες από την αστυνομία που την είχε κατάσχει, προσέκρουσε στο διάζωμα της Αττικης οδού και τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες καθώς εξερράγη ο μηχανισμός αερίου με τον οποίο κινούταν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Π. Μαυρίκος αν και τυλιγμένος στις φλόγες κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αλλά σε πολύ μικρή απόσταση ο εκδότης έπεσε νεκρός.

Το αυτοκίνητο του εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης, τουλάχιστον σφοδρής που να δικαιολογεί την ανάφλεξη εξαιτίας της.

Παρ όλα αυτά, το όχημα είναι μεν κατεστραμμένο από τη φωτιά, έχουν καεί (όπως είναι φυσικό) όλα τα πλαστικά μέρη όπως προφυλακτήρας, ποδιές κτλ, αλλά το υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται παραμορφωμένο από σύγκρουση.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των Αρχών για το ενδεχόμενο δόλου στο τροχαίο δυστύχημα του εκδότη Μαυρίκου.

Σημειώνεται, πως οι έρευνες τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο εκδότης, Παναγιώτης Μαυρίκος, συνεχίζονται ακάθεκτα.

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα της μητέρας Μαυρίκου για το τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.