Εξελίξεις για Βασίλη Γρίβα: Όλα οδηγούν στην Τρούμπα – Το μυστικό στη δολοφονία που συγκλόνισε

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο Βασίλης Γρίβας μαζί με την ομάδα συνεργάτη του, βαρυποινίτη των φυλακών, είχε απλώσει δίχτυα στο λεγόμενο «φιλέτο» του Πειραιά, που δεν είναι άλλο από τα σοκάκια της Τρούμπας.

Η περιοχή τα τελευταία χρόνια έχει ξαναζωντανέψει με πολλά κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, με αποτέλεσμα η Τρούμπα να αποτελεί πια το must κομμάτι του Πειραιά.

Εξάλλου ο Βασίλης Γρίβας ήταν παιδί του Πειραιά και τα πρώτα βήματά του στη νύχτα τα έκανε στις γειτονιές του.

Ο ίδιος και ο βαρυποινίτης συνεργός του τα τελευταία χρόνια είχαν «απλωθεί» στην Τρούμπα, ίσως ο καθένας στο δικό του τμήμα, το οποίο καθόρισαν με «σφραγισμένη» συμφωνία που επιβάλλουν οι άγραφοι νόμοι της νύχτας.

Οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι η Τρούμπα είχε μετατραπεί σε «μήλον της Εριδος» για τις ομάδες των νονών της νύχτας, όμως την απόλυτη κυριαρχία στην παρούσα φάση διατηρούσε ο Βασίλης Γρίβας.

Μάλιστα, μερικούς μήνες πριν από τη δολοφονία του είχε χρειαστεί να… δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην περιοχή.

Ένα από τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι των ερευνών είναι το ενδεχόμενο αντίπαλος νονός να παρακίνησε κάποιους από τους αλλοδαπούς της ομάδας Γρίβα και του βαρυποινίτη συνεργάτη του, προκειμένου αυτοί να αυτονομηθούν και να αναλάβουν μόνοι τους τη «διαχείριση» του «φιλέτου» της Τρούμπας.

Άλλωστε πριν από μήνες ο συνεργάτης του Γρίβα έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης μέσα στις φυλακές από δύο Αλβανούς που προσπάθησαν να του κόψουν το λαρύγγι, όμως γλίτωσε.

Οι δύο Αλβανοί που επιτέθηκαν στον βαρυποινίτη έχουν κατηγορηθεί για την επίθεση με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο, τον Νοέμβριο του 2014, αφήνοντας πίσω τους 15 τραυματίες, τους πέντε σε σοβαρή κατάσταση.

Ύστερα από τη σύλληψη των τριών δραστών του μακελειού στο Μικρολίμανο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι συγκεκριμένοι είχαν ενταχθεί σε ομάδα νονών της νύχτας και με τις αιματηρές επιθέσεις που έκαναν ήθελαν να αποδείξουν πως έχουν θέση και μάλιστα ψηλά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, που δρούσε σε περιοχές του Πειραιά.

Συμπερασματικά, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα να έγινε από ανθρώπους που ο ίδιος γνώριζε και οι οποίοι θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση προκειμένου να καρπωθούν τα οφέλη από τον έλεγχο της Τρούμπας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.