Τέλος του κόσμου: Ποια η προφητεία που ανατριχιάζει. Ποια τα 3 σημάδια που ήδη έγιναν, πότε θα γίνει

Πότε θα είναι το τέλος του κόσμου;

Σχεδόν κάθε χρόνο ακούμε τουλάχιστον μία ημερομηνία όπου θα έρθει το τέλος το κόσμου. Οι προφητείες εμφανίζονται η μία πίσω από την άλλη και μιλούν για την απόλυτη καταστροφή.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε προφητεία, αλλά την βρετανική εφημερίδα Mirror, που παρουσιάζει τρία γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και είναι σημάδια για το τέλος του κόσμου.

Η κόκκινη δαμάλα

Το Ινστιτούτο του Ναού, εμφύτευσε κατεψυγμένα έμβρυα κόκκινης αγελάδας σε εγχώριες ισραηλινές αγελάδες με σκοπό να γεννηθεί η πρώτη κόκκινη δαμάλα εδώ και 2.000. Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν πως το μοσχαράκι ζει και έτσι η εκπλήρωση της προφητείας της Αγίας Γραφής μπορεί να ολοκληρωθεί.

Ψάρια στη Νεκρά Θάλασσα

Η Νεκρά Θάλασσα λόγω της γεωγραφικής της θέσης αλλά και της υψηλής περιεκτικότητά της σε αλάτι (10 φορές περισσότερο από τους ωκεανούς), καθιστά αδύνατη τη ζωή ψαριών. Ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedei, δημοσίευσε φωτογραφίες με ψάρια στο σημείο αυτό και σύμφωνα με τη Mirror, ο προφήτης Ιεζεκιήλ είχε αναφέρει πως πριν τη καταστροφή του κόσμου θα υπάρξει ζωή στη Νεκρά Θάλασσα.

Φίδι στο Τείχος των Δακρύων

Στο Τείχος των Δακρύων βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ και αποτελεί ίσως το πιο ιερό σημείο για τους Εβραίους. Σε αυτό υπάρχουν φωλιές περιστεριών και εμφανίστηκε ένα φίδι που έψαχνε τροφή. Στις γραφές, ο διάβολος θα έχει τη μορφή φιδιού και θα εμφανιστεί στα ιερά εδάφη των Χριστιανών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.