Γκέι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Εθεάθη να ανταλλάζει φιλιά σε γνωστό μαγαζί με τον…

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής που εθεάθη να φιλιέται σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας;

Πασίγνωστος τραγουδιστής, που σήμερα είναι πρώτο όνομα σε σχήμα της νυχτερινής Αθήνας πιάστηκε στα πράσα να ερωτοτροπεί με άλλον άνδρα σε γνωστό μαγαζί της πρωτεύουσας!

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 μέρες και μάλιστα περισσότερες από μια ήταν οι μαρτυρίες, με το όνομα του τραγουδιστή να προκαλεί και σε μας τεράστια έκπληξη αφού ο συγκεκριμένος νεαρός τραγουδιστής δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα για τις ερωτικές του προτιμήσεις!

Αυτό μας κάνει περισσότερο ακόμα εντύπωση είναι πως δεν έδωσε βάση στα αδιάκριτα βλέμματα και προχώρησε στις συγκεκριμένες πράξεις μπροστά σε αρκετούς θαυμαστές του.

Οι ίδιες πληροφορίες βέβαια κάνουν λόγο πως ο εν λόγω τραγουδιστής βρισκόταν υπό κατάσταση μέθης με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους ότι αντίκριζαν!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο μαγαζί που βρέθηκε ο τραγουδιστής συχνάζουν αρκετοί άνθρωποι διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων.

Όσο για το ποιος είναι ο… κύριος της υπόθεσης για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε το όνομά του! Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται πέρα για περά αληθινή η είδηση αφού υπάρχουν και φωτογραφίες ντοκουμέντο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.