Δημοπρασία ΑΑΔΕ: Στο σφυρί 68 αυτοκίνητα, τιμές απίστευτες. Mercedes, Audi, Alfa Romeo από 300€

Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε 68 αυτοκίνητα σε απίστευτες τιμές μέσα από τη δημοπρασία ΑΑΔΕ.

Αυτοκίνητα σε τιμή που σοκάρει βγαίνουν σε δημοπρασία οχημάτων από την ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, πωλούνται από την ΑΑΔΕ 68 αυτοκίνητα στις 14/05/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη.

Πρόκειται για προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκποίηση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για κυκλοφορία καθώς και οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5 τόνων και οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.).

Στον αναλυτικό κατάλογο της ΑΑΔΕ, υπάρχουν αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης τα 5.000 ή τα 6.000 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα με τιμή… 150 ευρώ.

Δημοπρασία ΑΑΔΕ αυτοκίνητα

Στις λίστες του οργανισμού, αυτή τη φορά, φιγουράρουν σχετικά παλιά οχήματα με χαμηλή τιμή εκκίνησης. Μεταξύ αυτών μπορείτε να βρείτε:

– ένα MERCEDES με τιμή στα 400 ευρώ
– ένα ALFA ROMEO 156 στα 300 ευρώ
– ένα AUDI A3 στα 1.500 ευρώ
– ένα V.WAGEN POLO στα 600 ευρώ

Η διαδικασία της δημοπρασίας

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 € , για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 €, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100€ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50€.

Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα, να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών το Α.Φ.Μ, αρμόδια Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιδιότητα κ.λ.π.

Οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα κατά περίπτωση νομικού προσώπου δικαιολογητικά καθώς και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι να έχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εντολής.

Αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για το κάθε όχημα καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) στο Ταμείο του Α΄ Τελωνείου.

Το υπόλοιπο 80% του τιμήματος εάν διακανονιστεί τοις μετρητοίς θα καταβάλλεται ως εξής : Για ποσό μέχρι 300€ με μετρητά και για ποσό άνω των 300 € με Τραπεζική Επιταγή, σε διαταγή του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.