La Casa De Papel – Τέλεια ληστεία: Απίστευτο ποιος Έλληνας μπαίνει. Τι θα δούμε σήμερα, επεισόδια, τέλος

Ποιες Έλληνας μπαίνει στον νέο Κύκλο του La Casa De Papel – Η Τέλεια ληστεία που ξεκινά στις 19 Ιουλίου; Επεισόδια φωτιά και δραματικό τέλος.

Στη «φαμίλια» του La Casa De Papel (Γ’ κύλος 19/7), (εκτός από την «Stockholm», την αγαπημένη του Denver και την επιθεωρήτρια Raquel Murillo, που θα πάρει το ψευδώνυμο «Lisbon») προστίθενται τρία νέα μέλη, τρείς νέες πόλεις:

Ο «Palermo» (Rodrigo de la Serna) είναι ένας εκκεντρικός, ιδιοφυής μηχανικός, άσος στα εκρηκτικά, ένας ήρωας «πολλά ανεπούλωτα τραύματα από το παρελθόν».

Ο «Bogota» (Hovik Keuchkerian), που έχει «τεχνικές δεξιότητες» θα είναι «ο άνθρωπος-κλειδί» στη νέα ληστεία. Και ο «Μarseille» (Luka Peros) το ίδιο -όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι ένας ήρωας που έχει κληθεί για να προστατέψει την «οικογένεια».

Στην αντίπερα όχθη, αυτή των αστυνομικών αρχών, η «Αlicia Sierra», (Νajwa Nimri) είναι η νέα επιθεωρήτρια που θα κάνει τη ζωή όλων δύσκολη. Γιατί είναι έξυπνη, σκληρή, αποφασισμένη και οκτώ μηνών έγκυος.

Και μέσα σε όλους και όλα, υπάρχει κι ένας Έλληνας στο La Casa De Papel

Ο Ted Sarandos, Έλληνας τρίτης γενιάς, με καταγωγή από τη Σάμο, είναι ο Chief Content Officer του Netflix, (δηλαδή ο άνθρωπος πίσω από το La Casa De Papel, το «House of Cards», το «Νarcos») και ήταν παρών στην μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, στη Μαδρίτη.

Η παρουσία του θεωρήθηκε ενδεικτική της σημασίας που δίνει η πλατφόρμα στην «ανάπτυξη περιεχομένου» στις τοπικές, ευρωπαϊκές αγορές (δηλαδή ξενόγλωσσων σειρών με διεθνές ενδιαφέρον για τα 148 εκατομμύρια συνδρομητών του Νetflix), πράγμα που αποτυπώθηκε εύστοχα και στην ομιλία του: «Για γενεές ολόκληρες μια χώρα και μια κουλτούρα της εξάγονταν σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτό που αποδεικνύει το La Casa De Papel είναι πως οι ωραίες ιστορίες μπορούν να «έρθουν» από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να κάνουν όλο τον κόσμο ευτυχισμένο».

Μικρή υποσημείωση: ο Sarandos -o οποίος ξεκίνησε ως υπάλληλος σε video club και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της τηλεοπτικής βιομηχανίας- δεν μιλάει ελληνικά αλλά λατρεύει την ελληνική Ιστορία. Μάλιστα, σε ανύποπτο χρόνο, έχει δηλώσει πως θα ήθελε να φέρει τις «μεγάλες στιγμές της» στο προσκήνιο…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.