Σάλος με Μητροπολίτη Νεόφυτο, Gay: Πρωκτικ@, ομοφυλόφιλοι, έγκυος. Γλέντι στο twitter [video]

Τι δήλωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος για τους gay και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων; Τι απάντησε μετά τις καταγγελίες;

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από τις θέσεις και το πρόσωπο του στο διαδίκτυο αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους, το politis.com.cy επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.

Σε επικοινωνία που είχαμε, με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο και ερωτηθείς σχετικά με το πώς απαντά ο ίδιος στις επικρίσεις και στις έντονες αντιδράσεις που προκύπτουν από σχόλια πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι «εξέφρασα τη θέση της Εκκλησίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας».

Παρέπεμψε δε όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Μητρόπολης Μόρφου. «Στον ιστότοπο μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει την ομιλία μου» ανέφερε ο Μόρφου Νεόφυτος.

Η δήλωση ότι η ομοφυλοφιλία μεταδίδεται στα βρέφη από τους γονείς εάν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η γυναίκα έρθει σε πρωκτική σεξουαλική επαφή και την απολαύσει εκτός από την Κύπρο και την Ελλάδα κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα κάθε άλλο παρά… κολακευτικά σχόλια έχουν να πουν.

Δείτε το βίντεο του Μητροπολίτη Νεόφυτου για τους gay:

Το twitter φυσικά γλεντά τον Μητροπολίτη Νεόφυτο για τους gay:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.