Γεωργιάδης: “Είμαι κουρασμένος για να…” Δημόσια ομολογία που θα συζητηθεί [video]

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τελευταία συνέντευξη του;

Μπορεί τα προηγούμενα τέσσερα και πλέον χρόνια οι ωτοασπίδες να ήταν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τηλεθεατή που στο ζάπινγκ του «πετύχαινε» τον Άδωνι Γεωργιάδη, ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι πια υπουργός, συνεπώς τα ντεσιμπέλ πέφτουν μιας και ο σκοπός επετεύχθη.

Αυτά τουλάχιστον προκύπτουν από συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή «SamTimes» της Web Tv του GR TIMES, κατά τη διάρκεια της οποίας ρωτήθηκε για την εν λόγω πτώση στα… ντεσιμπέλ.

«Είναι άλλος ο ρόλος του υπουργού από τον ρόλο του βουλευτή της αντιπολίτευσης», απάντησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας μάλιστα πως «είμαι σε ένα χαρτοφυλάκιο που μου δίνει χαρά».

«Δεν σας έρχεται να φωνάξετε;», επέμεινε η δημοσιογράφος, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά: «Είμαι πολύ κουρασμένος για να φωνάξω»…

Άρα, ως βουλευτής της αντιπολίτευσης επιτρέπεται να φωνάζεις, σκόπιμα ή μη, ενώ ως Υπουργός απαγορεύονται οι φωνές ή δεν επιλέγονται από τον Άδωνι Γεωργιάδη επειδή είναι άλλο το κύρος του βουλευτή και άλλο του Υπουργού; Τροφή για σκέψη χορηγούμενη από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.