Ρεζίλι ο Αυγενάκης: Γιατί έτρεχε πίσω από Σαββίδη, τι λέει ο Ιβάν. Όλη η αλήθεια [video]

Γιατί ο Λευτέρης Αυγενάκης έτρεχε πίσω από τον Ιβάν Σαββίδη;

Εξευτελισμός σε κοινή θέα για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Θεσσαλονίκη, έγινε γνωστό πως υπήρξε συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Αυτό όμως που δεν έγραψαν τα ΜΜΕ, είναι πως στην ουσία πρόκειται για μία συνάντηση-φιάσκο για τον υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο Ιβάν Σαββίδης τον… έδιωξε κακήν κακώς! Μάλιστα εντύπωση προκαλεί και ότι μετά την… αξέχαστη για τον ίδιο συνάντηση, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει ευθαρσώς πως: «Η συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Σαββίδη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα»…

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Ιβάν Σαββίδης μόλις συναντά τον Λευτέρη Αυγενάκη του φωνάζει υποτιμητικά στα ρωσικά «Τι κάνεις εδώ; Φύγε, ξεκουμπίσου!», κάτι που μετέφερε στον έκπληκτο υφυπουργό ο μεταφραστής του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Όταν στη συνέχεια ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί χωρίς καμία αξιοπρέπεια να επιμείνει και να ακολουθήσει τους δύο άνδρες, ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να του λέει «Φύγε, φύγε» και αποχωρεί από τον χώρο βρίζοντας.

Αυτό ήταν το «εξαιρετικό κλίμα» σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη… Προφανώς είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές από επιχειρηματίες και δεν «χαλάστηκε» ιδιαίτερα…

Τι λέει η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη:

Για «ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και πήγε και καλά» έκαναν λόγο στον Δικέφαλο

Την άμεση και έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε δημοσίευμα που αφορούσε την προ δύο εβδομάδων συνάντηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η προσπάθεια παρουσίασης έντασης στην εν λόγω συνάντηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα που πραγματικά υπήρχε σε αυτή. Επρόκειτο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο οποίο και οι δυο πλευρές δεν επιθυμούσαν την παρουσία καμερών.

Η συνάντηση έγινε στο «Μακεδονία Παλάς», δεν ήταν μυστική, και στο χώρο του λόμπι του ξενοδοχείου (δεν είναι άλλωστε δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο χώρο) βρέθηκαν κάμερες, κάτι όμως για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η παρουσία των καμερών και των δημοσιογράφων σε μια συνάντηση που επρόκειτο να γίνει κατ’ ιδίαν, ενόχλησε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει από τις κάμερες να απομακρυνθούν, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τον Λευτέρη Αυγενακη να τον ακολουθήσει σε μέρος στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι.

«Ούτε ο κύριος Σαββίδης απομάκρυνε τον κύριο Αυγενάκη, ούτε και ο κύριος Αυγενάκης… κυνηγούσε τον κύριο Σαββίδη» έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που επεσήμαναν πως «όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και σε πολύ καλό κλίμα».

Αλλωστε, όπως προέκυπτε και από το ρεπορτάζ της ίδιας ημέρας η συνάντηση του υπουργού με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου διήρκησε περίπου μία ώρα και έγινε σε καλό κλίμα…

Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.