Δύσκολες ώρες για Κριστιάνο Ρονάλντο [video]

Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στην Αγγλία και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν μικρός.

Σε μία σπάνια στιγμή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για την προσωπική του ζωή και ξέσπασε σε κλάματα, όταν έφθασε η ώρα να σχολιάσει το χαμό του πατέρα του στην παιδική του ηλικία.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ρονάλντο:

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα…».

«Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου… Είναι δύσκολο. Έχει σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό.

Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…”.

Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.