Έρωτας μετά: Πώς το αουτσάιντερ έσβησε τις 8 Λέξεις. Σχόλια twitter, επίθεση στον Γεωργίου. Netflix

Πώς η νέα σειρά του Άλφα Έρωτας μετά έσβησε την σειρά του ΣΚΑΙ 8 Λέξεις και ποια τα καυστικά σχόλια στο twitter για τον Γεωργίου;

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και μία ακόμη σειρά έκανε πρεμιέρα. Το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές άνοιξαν στον Alpha για να δουν τι «λέει» η σειρά «Έρωτας μετά» και αυτό ήταν… ερωτεύτηκαν.

Η αλήθεια είναι πως το τρέιλερ της σειράς Έρωτας μετά ήταν αρκετά υποσχόμενο, χωρίς, ωστόσο, να κάνει ντόρο, όπως συμβαίνει με τη σειρά «Αγριες μέλισσες» του ANT1, που πριν καλά-καλά αρχίσει αποτελεί θέμα συζήτησης.

Το «Ερωτας μετά» ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στο GNTM 2 και τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» (καθόλου εύκολος ανταγωνισμός) και έκανε το «μπαμ»… κυριολεκτικά.

«Ερωτας μετά», η νέα σειρά του Alpha:

Η αρχή έγινε με ένα τροχαίο… Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους. Σε ένα τροχαίο με δύο επιβάτες, η γυναίκα εξαφανίζεται και ο άντρας πέφτει σε κώμα.

Τα ερωτήματα πολλά… Πώς έγινε το ατύχημα; Πού εξαφανίστηκε η γυναίκα; Τι δουλειά είχαν αυτοί οι δύο μαζί; Η αναγνώριση φέρνει ανατροπές και αποκαλύπτει το μυστικό τους…

Ήταν εραστές. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τρία χρόνια πριν, δύο ζευγάρια γνωρίζονται, μια φιλία και ένας έρωτας ξεκινά. Το «Ερωτας μετά» βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά της Telefe «Amar despues de amar».

Στη σειρά Ερωτας μετά πρωταγωνιστούν ηθοποιοί πρώτης γραμμής. Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου και Εμιλυ Κολιανδρή φαίνεται να αγάπησαν τους ρόλους τους και πλέον αφήνουν το τηλεοπτικό κοινό να τους αγκαλιάσει.

Στο Ερωτας μετά ξεχωρίζουν στο ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου, ο Νίκος Γαλανός, για τους οποίους τα λόγια είναι περιττά.

Το καστ της σειράς «Ερωτας μετά» συμπληρώνουν Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Κόκλας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γωγώ Καρτσάνα, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μούκανος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης, κ.ά.

Το Twitter κόλλησε: «Φαίνεται εργάρα»

Το hashtag #erwtasmeta έπαιξε δυνατά στο Twitter και έγινε δεύτερο trend με τα περισσότερα σχόλια να είναι αποθεωτικά. Η σύγκριση με τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, που «τα άκουσε» από την αρχή, ήταν αναπόφευκτη.

Βλέπω ο Γεωργίου να κόβεται μεσούσης της χρονιάς και πολύ θα το ευχαριστηθώ. Να πέσουν μερικές μύτες. Το #erwtasmeta έχει όλα τα φόντα να σκίσει την φετινή σεζόν. Θα είναι η έκπληξη για φέτος. Δυνατό χαρτί, ωραίο καστ.

Έχετε καταλάβει ότι θα ευχαριστηθούμε φέτος το #erwtasmeta γιατί δεν υπάρχει καθόλου Γεωργίου μπλεγμένος έ???

Γεωργίου δε ξέρω αν μας βλέπεις, μετακομισαμε στο #erwtasmeta μπας και σωθούμε φέτος απ τις π@π@ριες σου. Αντε γεια #8lexeis ούτε το ανακόντα δε σε σώζει

Τι #8lexeis και βλακειες βάλτε #erwtasmeta να δούμε λίγη ποιότητα με νόημα

Γεωργίου Αντε Γειά #8lexeis #erwtasmeta

Που σαι Γεωργιου να μας καμαρώσεις με το πόσο εύκολα πατήσαμε το κουμπάκι στο τηλεκοντρολ!!!

Η πλοκή, το ταλέντο των πρωταγωνιστών και η σκηνοθετική ματιά αποθεώθηκαν από τους τηλεθεατές, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το «Ερωτας μετά». Αποκάλυψη για πολλούς ήταν η Βάσω Λασκαράκη, την οποία μέχρι στιγμής είχαμε απολαύσει σε κωμικούς ρόλους.

Μας άφησαν τόσα χρόνια χωρίς ωραίες σειρές και φέτος βρήκαν να τις βάλουν όλες μαζί!

Μετά την παράνοια του τατουάζ πέρσι, το #erwtasmeta φαντάζει όαση.Ταλαντούχο καστ, με μια Λασκαράκη που πραγματικά με έκανε να την δω με άλλο μάτι, και με ζευγάρια που έχουν χημεία μεταξύ τους. Ωραία σκηνοθεσία, ωραία εικόνα και πολλά υποσχόμενη πλοκή. Δηλώνω φαν!

Αν αυτή η σειρά δεν κάνει καλά νούμερα θα είναι τεράστια αδικία!

Σειρές σαν και αυτές, σε κάνουν να θέλεις να βλέπεις ελληνικά σίριαλ

Καλά τι σειρά είναι αυτή θα μας κακομάθουν θεωρώ ότι ανέβασαν πολύ τον πήχη

Ε ρε κόλλημα που θα φάμε με τη σειρά

Ξ-Ε-Τ-Ρ-Ε-Λ-Α-Θ-Η-Κ-Α. Και δεν μου συμβαίνει τακτικά ιδίως με ελληνικές σειρές (και καθημερινές).

Περιττό να πω πως δεν πήρα χαμπάρι πως πέρασαν οι 2 ώρες!! Από κει να καταλάβεις την επιτυχία

Τελείωσε το πρώτο επεισόδιο. Ένα έχω να πω… Σειραρα! Από τις καλύτερες. Επιπέδου νετφλιξ.

Καλά τι σειράρα είναι αυτή? Πολλά συγχαρητήρια

Μ@@@@α τι πλάνα είναι αυτά. σοκ μου έπεσε το σαγόνι…. ελληνική σειρά βλέπουμε;

Ανατριχίλα ήδη

Δεν έλειπαν τα σχόλια για τους κούκλους πρωταγωνιστές:

Πας να πεις τι κούκλος/γοητευτικός κ.α είναι ο Καρυστινός και θες να πεις τα ίδια και για τον Αθανασίου!! Μετά θα στα σκάσει και ο Λεβεντογιάννης .. εε πόσο να αντέξεις!! #erwtasmeta

Σας έχω πει ότι λατρεύω τον Αντώνη Καρυστινό σε ότι κι αν έχει κάνει έως τώρα μου αρέσει σαν ηθοποιός και η φωνή του είναι ερωτεύσιμη.

Δύο λόγοι για να δεις το #erwtasmeta 1) Αντώνης Καρυστινός 2) Μιχάλης Λεβεντογιάννης γνωστός και ως Τόνι Νίβεν
Οκ μας πέταξαν και τον Λεβεντογιάννη στο τέλος για να μας τρελάνουν ακόμα περισσότερο!!

Ένιωσα μια ταραχή, μια αναστάτωση, και ξάφνου ο Τόνι στην οθόνη. Λιποθυμώ.

Ο Αθανασίου παραμένει πάντως τρελό γκομενακι!!

Χλίδας ο Καρυστινός!!

Ρε Καρυστινέ, το τι σου πάει το στυλ γραφείου δε λέγεται. Τι Τζέιμς Γουάιτ, τι Ορέστης Κορωναίος, τι Κωνσταντίνος Δούκας, είσαι είδωλο. #erwtasmeta

Πέρα από τον Καρυστινό που είναι όπως πάντα υπέροχος, δεν θα σχολιάσει κανείς τον Αθανασίου;

15 χρόνια μετά, και που άσπρισε το ίδιο γοητευτικός παραμένει

Πας να πεις τι κούκλος/γοητευτικός κ.α είναι ο Καρυστινός και θες να πεις τα ίδια και για τον Αθανασίου!! Μετά θα στα σκάσει και ο Λεβεντογιάννης .. εε πόσο να αντέξεις!!

Μάριος Αθανάσιου απλά ΘΕΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.