Γιάννα Αγγελοπούλου: Mε χλιδάτη κόκκινη τουαλέτα δίπλα στη νύφη της Έλλη Παπαδιαμάντη [φωτο]

Πού βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με την νύφη της, Έλλη Παπαδιαμάντη;

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου είναι εξαιρετικά σπάνιες. Είναι όλες, όμως, άκρως εντυπωσιακές.

Οπως η τελευταία της δημόσια εμφάνιση, το βράδυ της Κυριακής στο Ηρώδειο για την χορευτική παράσταση «Béjart fête Maurice» Béjart Ballet Lausanne.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου συνοδευόταν από τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο και τον γιο τους Παναγιώτη με την σύζυγό του Έλλη Παπαδιαμάντη, οι οποίοι πριν λίγους μήνες έγιναν γονείς.

Η κοινή αυτή εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον γιο και την νύφη της, Έλλη Παπαδιαμάντη, είναι σίγουρα μια ηχηρή απάντηση στις φήμες περί κόντρας των δύο γυναικών.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου τράβηξε επάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας, με την εντυπωσιακή της παρουσία.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φορούσε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα με ένα μεγάλο ασπρόμαυρό κέντημα στο γοφό, το οποίο είχε μια κομψή, διακριτική και stylish ουρά.

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Ηρωδείου, δίπλα στην Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Θεόδωρο Αγγελόπουλου κάθισαν τα παιδιά τους ο γιος τους Παναγιώτης με την σύζυγό του, την ξανθιά γαλανομάτα νεαρή με το nude φόρεμα, ενώ σε κάποια στιγμή πλησίασε και χαιρέτησε την οικογένεια Αγγελοπούλου ο πρέσβης της Ελβετίας.

Να σημειωθεί ότι το νεαρό ζευγάρι Αγγελοπούλου είχε μόλις πριν λίγες ημέρες βαφτίσει την κόρη του στον κήπο της οικίας Αγγελοπούλου στο Ψυχικό.

Εκεί που τα ειδικά εκπαιδευμένα γεράκια κατέρριψαν drone το οποίο επιχείρησε να καταγράψει τις χαρούμενες αυτές στιγμές για την οικογένεια Αγγελοπούλου.

Φωτογραφίες: Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο Ηρώδειο με τον γιο της Παναγιώτη και την σύζυγό του Ελλη Παπαδιαμάντη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε για τη βραδιά μια κόκκινη μακριά τουαλέτα, γνωστού οίκου μόδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.