Ιάσονας Παπαματθαίου, 8 Λέξεις: Ποιος ο κούκλος πρωταγωνιστής. Βιογραφικό, είναι γιος του…

Ποιος είναι ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς 8 Λέξεις, Ιάσονας Παπαματθαίου;

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο Αντρέας Γεωργίου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς την νέα δραματική σειρά μυστηρίου με τίτλο “8 Λέξεις”, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στο ΣΚΑΙ.

Είναι ήδη γνωστό ότι στην συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστούν, πέρα από τον Ανδρέα Γεωργίου, οι: Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Δανάη Παππά κ.ά. Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό, όμως, είναι ότι έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει ο γιος πασίγνωστου ηθοποιού…

Ο λόγος για τον Ιάσονα Παπαματθαίου, γιος του Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος είναι ηθοποιός με έντονη θεατρική παρουσία και κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις.

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου είναι ηθοποιός.

Δείγμα της δουλειάς του Ιάσονα Παπαματθαίου είναι οι παραστάσεις Άμλετ (2017), Brandon Teena (2018), Το στρίψιμο της βίδας (2017), Άμλετ (2018), Καζιμίρ και Καρολίνα (2016), Lulu (2017).

Διαβάστε τι είχε πει ο Ιάσονας Παπαματθαίου όταν συνεργάστηκε με τον πατέρα του, το 2016:

«Είναι ηθοποιός και εκείνος. Πώς είμαι εγώ; Στο πολύ καλύτερο!», είχε αναφέρει χαριτολογώντας ο γνωστός ηθοποιός για το γιο του προ μηνών, στον αέρα του Happy Day. Μάλιστα είχε φροντίσει να δηλώσει: «Δεν ήθελα να γίνει ηθοποιός, απορώ πως κι εγώ ο ίδιος έχω πορευτεί και επιβιώσει σ’ αυτό το χώρο».

Σήμερα ο Ιάσονας Παπαματθαίου, πατάει γερά στα πόδια του και κερδίζει τόσο με το ταλέντο του όσο και με την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου λοιπόν μετά από πολλές θεατρικές παραστάσεις, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον πατέρα του, στην ταινία μικρού μήκους, «Η ρουτίνα».

Τι αποκάλυψε για αυτή του την εμπειρία; «Ήταν μια ήρεμη και ωραία συνεργασία. Μου άρεσε πάρα πολύ που συνεργάστηκα με τον πατέρα μου», ανέφερε ο Ιάσονας σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso.

Διαβάστε ποιοι ηθοποιοί κλέβουν την παράσταση στη νέα σειρά 8 Λέξεις.

Δείτε ποια τα 2 κορίτσια, Χρύσα Παππά και Λυδία Κατσανικάκη, που έκλεψαν εντυπώσεις στη πρεμιέρα GNTM.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.