Καλαμάτα: Γνωστός πολιτικός αυν@νιζόταν μπροστά σε ανήλικα. “Μας πλησίασε και…”

Ποιες οι μαρτυρίες σοκ σχετικά με τον γνωστό πολιτικό στην Καλαμάτα;

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής της γεννετήσιας πράξης κατά συρροή, άπαξ και κατ’εξακολούθηση βρίσκεται γνωστό πολιτικό πρόσωπο της Καλαμάτας.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έχουν έρθει στα χέρια της ομάδας του ereportaz και αφορούν τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πολύ γνωστού πολιτικού προσώπου με έδρα την Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατηγορείται από δύο ανήλικα κορίτσια, πως την 11/9/2019 και ώρα 00.30, στο Περιστέρι Αττικής, οδηγούσε και τα ακολούθησε με πρόσχημα να τα ρωτήσει πληροφορίες για μία οδό.

Οι νεαρές κοπέλες καταγγέλουν πως ο κατηγορούμενος βρισκόταν με κατεβασμένο το παντελόνι, χωρίς εσώρουχο και με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα! Όσο μάλιστα τους μιλούσε, αυνανιζόταν…

Επιπρόσθετα κατήγγειλαν πως όχημα με τα φώτα του σβηστά, τα πλησίασε μία μέρα πριν και οδηγός (που ταιριάζει με τα στοιχεία του κατηγορούμενου), με την ίδια αφορμή άρπαξε τη μία ανήλικη μέσα από το παράθυρο από τα οπίσθια και την κόλλησε στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Συγκρατώντας τα στοιχεία του οχήματος, έτρεξαν έντρομες στις οικογένειές τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η σύλληψη του Πελοποννήσιου πολιτικού και επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά.

Το ereportaz ήρθε σε επικοινωνία με τον κατηγορούμενο, ο οποίος αρνείται την κατηγορία πεισματικά, τονίζει πως η δικάσιμος έχει αναβληθεί για το Φεβρουάριο με ευθύνη των ανηλίκων, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει, ούτε να φοβηθεί…

Δήλωσε πως η συγκεκριμένη ιστορία του έχει κάνει κακό, καθώς έχει γίνει ρεζίλι στη γενέτειρά του και όχι μόνο, πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο κατηγορήθηκε από τις δύο ανήλικες και πως οδηγούσε με ξεκούμπωτο το παντελόνι διότι πριν από 6 μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Είπε μάλιστα πως οι κοπέλες τον καθύβρισαν…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.